De onderneming zegt dat haar verkoopaantallen van gebruikte voertuigen blijven stijgen. Zo werden over de maand januari mvia Ikwilvanmijnautoaf.nl blijft stijgen een nieuwe mijlpaal bereikt. Werd in januari drieduizend voertuigen verkocht, een record voor die maand bij het bedrijf. Medeoprichter Vincent Stevens verwacht dit jaar ruim 25 duizend voertuigen te verkopen. Ikwilvanmijnautoaf.nl is onderdeel van Dealerdirect en werkt samen met 8.000 gecertificeerde inkopers uit Nederland, Duitsland en België. Het concept speelt in op de groep particuliere rijders die opzien tegen prijsonderhandelingen met professionele inkopers of tegen mogelijke kopers aan de deur. Zij kiezen ervoor hun voertuig online te verkopen en het onderhandelen over te laten aan derden.

Ikwilvanmijnautoaf.nl bestaat sinds 2006 en zegt sindsdien 150 duizend consumenten als klant te hebben gehad voor de verkoop van hun voertuig.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding