Per 1 oktober is daar veilinghuis theCarAuction Belgium BVBA actief, onder de handelsnamen theCarAuction.eu en theCarAuction.be. Het nieuwe veilinghuis heeft zijn hoofdzetel in Antwerpen, met Ben Mees als Country Manager. Hij is sinds zes jaar actief in de autobranche.

De AVN Group veilt 25 duizend auto’s per jaar, aan meer dan zesduizend autohandelaren in heel Europa. 17,5 duizend auto’s worden verkocht aan binnenlandse en buitenlandse kopers. De vraag naar voertuigen is in Nederland groot en daar kunnen de verkopende partijen in België van profiteren. Ook theCarAuction Belgium BVBA gaat het gehele remarketingproces voor zijn  klanten verzorgen, van inspectie, verkoopbemiddeling, online veilen, afhandeling tot transport. Inmiddels draaien de eerste hamerveilingen in België.

Wierd Meijering algemeen directeur AVN Group: "Door de export van gebruikte auto’s uit Nederland zien wij een goede kans auto’s uit België in Nederland te verkopen. Maar dat niet alleen, want met theCarAuction Belgium BVBA gaan wij ons richten op de import en export van voertuigen binnen heel Europa, net zoals we dat in Nederland al jaren doen."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding