Bekkers (32) was vorige maand tien jaar in dienst bij Autorola. Volgens hem goed moment om een volgende stap te zetten. Hij zegt altijd al de ambitie te hebben gehad om ooit een eigen bedrijf op te starten en denkt dat de tijd nu rijp is. "Ik ga definitief in november mijn onderneming starten. Ik heb mijn besluit en voornemen in augustus aan de eigenaar van Autorola gemeld maar sinds die tijd heb ik m’n Autorola-pet opgehouden zodat de medewerkers en de klanten er niets van zouden merken."    

Maarten Bekkers startte zijn dienstverband bij Autorola in september 2004. Hij was destijds op 22-jarige leeftijd een van de eerste medewerkers bij de opstart in Nederland en werkte als sales consultant. Toen het team verhuisde van Denemarken naar Nieuwegein kreeg Bekkers de opdracht om in België de Autorola-vestiging op te starten. In 2010 werd hij aangesteld als algemeen directeur in Nederland. Ook is Bekkers verantwoordelijk geweest voor het starten van een samenwerking met de ANWB in Nederland – ANWB Autoverkoopservice.
Maarten Bekkers’ laatste werkdag is 31 oktober 2014 en op de afscheidsborrel voor het personeel zegt hij zijn plannen te zullen ontvouwen. Een vervanger is nog niet aangesteld. De dagelijkse leiding van Autorola in België, Luxemburg en Nederland zal op interim-basis worden vervuld door Peter Grøftehauge, de ceo van de Autorola Groep.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding