Egge Selles van FleetSelect naar SCL Rotterdam

Egge Selles (41), operationeel manager bij FleetSelect, gaat per 1 april aan de slag als business development manager bij SCL Rotterdam.

Deze internationale full service dienstverlener voor import, export en (groot)handel in voertuigen werkt in opdracht van particulieren, autobedrijven, (groot)handelaren en importeurs. Behalve het mondiale transport van oldtimers en motoren tot sportwagens en elektrische auto’s verzorgt SCL Rotterdam ook de bijbehorende papieren afwikkeling. Er werken circa 25 mensen.

"Ik ben een bouwer", motiveert Selles zijn aanstaande overstap. "SCL heeft een duidelijke groeiambitie, wil zich steviger positioneren op de Nederlandse markt. Ik mag eraan bijdragen om daar iets moois van te maken."

Egge Selles begon zijn loopbaan in 1998 bij Power Trading (in- en verkoop van gebruikte auto’s) en was daarna directeur van Autotaxatie.net, Operational Manager bij BCA Autoveiling en Commercieel Manager bij FleetSelect Online Autoveilingen. FleetSelect werd op 31 december 2013 overgenomen door BCA Autoveiling.

Egge Selles van FleetSelect naar SCL Rotterdam - Automobielmanagement.nl

Egge Selles van FleetSelect naar SCL Rotterdam

Egge Selles (41), operationeel manager bij FleetSelect, gaat per 1 april aan de slag als business development manager bij SCL Rotterdam.

Deze internationale full service dienstverlener voor import, export en (groot)handel in voertuigen werkt in opdracht van particulieren, autobedrijven, (groot)handelaren en importeurs. Behalve het mondiale transport van oldtimers en motoren tot sportwagens en elektrische auto’s verzorgt SCL Rotterdam ook de bijbehorende papieren afwikkeling. Er werken circa 25 mensen.

"Ik ben een bouwer", motiveert Selles zijn aanstaande overstap. "SCL heeft een duidelijke groeiambitie, wil zich steviger positioneren op de Nederlandse markt. Ik mag eraan bijdragen om daar iets moois van te maken."

Egge Selles begon zijn loopbaan in 1998 bij Power Trading (in- en verkoop van gebruikte auto’s) en was daarna directeur van Autotaxatie.net, Operational Manager bij BCA Autoveiling en Commercieel Manager bij FleetSelect Online Autoveilingen. FleetSelect werd op 31 december 2013 overgenomen door BCA Autoveiling.