"Het afgelopen jaar was een belangrijke mijlpaal", zegt Iede Aukema, algemeen directeur van BCA Autoveiling in Nederland. "Eén miljoen auto’s veilen is een prachtige prestatie en geeft ons alle vertrouwen in de toekomst."

In de vorig jaar in gebruik genomen nieuwe locatie in Barneveld gaan dagelijks honderden voertuigen onder de hamer. BCA is actief in dertien landen en heeft 27 duizend geregistreerde kopers. De onderneming schrijft haar groei onder meer toe aan de uitbreiding van lokale activiteiten. Niet alleen in Barneveld, maar ook in Denemarken werd in 2014 een nieuw veilingterrein in gebruik genomen. Dergelijke uitbreiding staat op de planning voor andere locaties. Van positieve invloed was ook de doorlopende ontwikkeling van het businessmodel. Zo heeft BCA onlangs het digitale platform sterk verbeterd en een bekroonde zoekmachine ontwikkeld die het voor kopers mogelijk maakt de juiste auto binnen enkele seconden op te sporen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding