Het eind 2013 geïntroduceerde remarketingproduct van Autorola helpt importeurs en dealerholdings om de marktpositie van hun occasions te monitoren en verbeteren. In de nieuwste update zijn aanpassingen gedaan om het gebruiksgemak en de effectiviteit van het platform te verbeteren. Zo is het aantal zoekfilters uitgebreid, wordt benchmarken tussen meerdere vestigingen makkelijker en is volgens de leverancier alle data "direct en makkelijk" naar Excel te exporteren. Van belang voor importeurs en dealers is dat ze voortaan occasions kunnen filteren die onder het occasionlabel vallen. Ook kunnen gebruikers demo’s of voorgeregistreerde auto’s uitsluiten op basis van kilometerstand.

Later dit jaar volgen wederom updates, onder meer om te zoeken om binnen een kilometerstraal. In voorbereiding is tevens een mobiele toepassing (App) van Indicata.