Autotelex en Autoveiling.nl koppelen dienstverlening

Klanten van Autotelex kunnen voortaan bij het taxeren ook de veilingwaarde van Autoveiling.nl opvragen.

"Het is een uitbreiding van onze samenwerking", zegt Wierd Meijering Algemeen Directeur AVN Group. "Ons platform maakt al jarenlang gebruik van de waarden en data van Autotelex, dus een uitbreiding van onze samenwerking ligt voor de hand." Ook klanten met een ‘eigen platform’ kunnen gebruik maken van de koppeling.

Om de koppeling te activeren, moeten gebruikers op Autoveiling.nl de inloggegevens van Autotelex invullen. Nadat de veilingwaarde is afgegeven verschijnt deze ook weer in AutotelexPro, waarna de gebruiker de mogelijkheid heeft om de auto te laten veilen.

Autotelex en Autoveiling.nl koppelen dienstverlening - Automobielmanagement.nl

Autotelex en Autoveiling.nl koppelen dienstverlening

Klanten van Autotelex kunnen voortaan bij het taxeren ook de veilingwaarde van Autoveiling.nl opvragen.

"Het is een uitbreiding van onze samenwerking", zegt Wierd Meijering Algemeen Directeur AVN Group. "Ons platform maakt al jarenlang gebruik van de waarden en data van Autotelex, dus een uitbreiding van onze samenwerking ligt voor de hand." Ook klanten met een ‘eigen platform’ kunnen gebruik maken van de koppeling.

Om de koppeling te activeren, moeten gebruikers op Autoveiling.nl de inloggegevens van Autotelex invullen. Nadat de veilingwaarde is afgegeven verschijnt deze ook weer in AutotelexPro, waarna de gebruiker de mogelijkheid heeft om de auto te laten veilen.