Op termijn zal Dealerdirect zijn concept in nog meer Europese landen uitrollen. Binnenkort staat in Hamburg de tweede Duitse vestiging van het online handelsplatform in de startblokken. Directeur Bas Oude Luttikhuis: "We zitten al vlakbij Düsseldorf, maar we merken dat elke regio zijn eigen mores kent en zijn eigen benadering nodig heeft."

Parallel aan de buitenlandse expansie neemt ook het personeelsbestand toe. In januari 2014 waren er zo’n vijftig mensen in dienst, een jaar later honderd en in januari 2016 verwacht Oude Luttikhuis door de 250-grens te gaan. "En daar blijft het niet bij, want we zijn constant op zoek naar mensen om vorm te geven aan onze groei."

DealerDirect verhandelt via een online autoveiling auto’s die consumenten te koop aanbieden aan dealerbedrijven en andere professionele partijen. Garagebedrijven kunnen er zonder tussenkomst van handelaren veilig en eenvoudig voertuigen inkopen van particulieren. Het bedrijf heeft een stand (nummer 121) op de komende editie van Autoprof Hardenberg, onder meer om bezoekers te tonen welk bedrijf schuilgaat achter de naam. Oude Luttikhuis "We leren graag iedereen kennen die zich bezighoudt met in- en verkoop van gebruikte auto’s.’

Autoprof Hardenberg vindt plaats van 13 t/m 15 oktober, dagelijks van 15.00 tot 22.00 uur. Bijgaand de officiële beurseditie, uitgebracht door Automobiel Management.

 Autoprof Hardenberg 2015.