Swen de Gooijer Sales Executive CarsOnTheWeb

Swen de Gooijer versterkt per 1 december het team van CarsOnTheWeb Nederland als Sales Executive . Hiervoor werkte hij als accountmanager bij onder meer AutoTrack.nl en AutoData.

De 36-jarige De Gooijer heeft na zijn CIOS-opleiding in Arnhem enige jaren een eigen tennisschool gehad. Vervolgens werkte hij bij diverse detacheringbureaus als accountmanager en later bij  AutoTrack.nl. Bij AutoData vervulde hij een adviserende rol bij verschillende aangesloten autobedrijven.

Bij CarsOnTheWeb wordt De Gooijer verantwoordelijk voor het vergroten van het dealersegment en fleetowners die deelnemen aan de online autoveiling. "CarsOnTheWeb is de snelst groeiende nieuwkomer in de branche en het online auto’s veilen is de toekomst."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Swen de Gooijer Sales Executive CarsOnTheWeb - Automobielmanagement.nl

Swen de Gooijer Sales Executive CarsOnTheWeb

Swen de Gooijer versterkt per 1 december het team van CarsOnTheWeb Nederland als Sales Executive . Hiervoor werkte hij als accountmanager bij onder meer AutoTrack.nl en AutoData.

De 36-jarige De Gooijer heeft na zijn CIOS-opleiding in Arnhem enige jaren een eigen tennisschool gehad. Vervolgens werkte hij bij diverse detacheringbureaus als accountmanager en later bij  AutoTrack.nl. Bij AutoData vervulde hij een adviserende rol bij verschillende aangesloten autobedrijven.

Bij CarsOnTheWeb wordt De Gooijer verantwoordelijk voor het vergroten van het dealersegment en fleetowners die deelnemen aan de online autoveiling. "CarsOnTheWeb is de snelst groeiende nieuwkomer in de branche en het online auto’s veilen is de toekomst."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding