De veilingstukken kunnen al vanaf donderdag 14 januari bezichtigd worden tijdens de beurs. De zeldzame BMW 328 Roadster wordt gezien een van de belangrijkste sportwagens aller tijden. De auto werd ontwikkeld als prestigeproject voor Hitler’s Derde Rijk en moest klaar zijn vóór de Olympische Spelen van Berlijn in 1936. Uiteindelijk schrijft de BMW 328 honderdveertig race- en rallyoverwinningen op zijn naam, waaronder de Mille Miglia van 1940. Bijzonder is dat niet alleen Coys dit exemplaar uit 1936 als veilingstuk inbrengt. Tijdens de beurs is er op het themaplein ‘100 jaar BMW’ ook een BMW 328 Roadster uit 1938 te bewonderen.

De exclusieve veiling vindt plaats op zaterdag 16 januari om 14:00 uur in het Trajectum, de algemene ruimte van het congrescentrum. Door de verhuizing naar het Trajectum, komt de traditionele Autojumble weer terug in Paviljoen Zuid, waardoor de onderdelen en automobilia weer sterker vertegenwoordigd zullen zijn.
InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 14 t/m zondag 17 januari 2016 in MECC Maastricht.