Nieuweautokopen.nl: nu ook zo goed als nieuw

Nieuweautokopen.nl biedt vanaf nu ook ‘zo goed als nieuwe auto’s’ aan. Het betreft demo’s en occasions van maximaal enkele maanden oud en hooguit 2.500 kilometer op de teller.

Nieuweautokopen.nl: nu ook zo goed als nieuw

Volgens oprichter Paul de Vries ontvangt Nieuweautokopen.nl sinds de overname door  Marktplaats steeds meer specifieke verzoeken om ook ´bijna nieuw´ te leveren. "Dealers zijn positief over die verzoeken en willen maar wat graag ook hun jonge demo’s via ons platform aanbieden. Daarom hebben we naast nieuwe auto’s en leaseauto’s, die we ‘direct op voorraad’ noemen en een tellerstand van maximaal honderd kilometer hebben, nu ook een categorie ‘zo goed als nieuw’ in het leven geroepen.`

Alleen officiële merkdealers mogen auto’s met ´de kop eraf´ aanbieden – parallelimporteurs of universele autobedrijven niet. Anticiperend op de extra belangstelling door de toevoeging breidde Nieuweautokopen.nl onlangs uit met een tweede kantoor, in Breda. Daar vindt de leadopvolging voor dealers plaats.

Nieuweautokopen.nl: nu ook zo goed als nieuw - Automobielmanagement.nl

Nieuweautokopen.nl: nu ook zo goed als nieuw

Nieuweautokopen.nl biedt vanaf nu ook ‘zo goed als nieuwe auto’s’ aan. Het betreft demo’s en occasions van maximaal enkele maanden oud en hooguit 2.500 kilometer op de teller.

Nieuweautokopen.nl: nu ook zo goed als nieuw

Volgens oprichter Paul de Vries ontvangt Nieuweautokopen.nl sinds de overname door  Marktplaats steeds meer specifieke verzoeken om ook ´bijna nieuw´ te leveren. "Dealers zijn positief over die verzoeken en willen maar wat graag ook hun jonge demo’s via ons platform aanbieden. Daarom hebben we naast nieuwe auto’s en leaseauto’s, die we ‘direct op voorraad’ noemen en een tellerstand van maximaal honderd kilometer hebben, nu ook een categorie ‘zo goed als nieuw’ in het leven geroepen.`

Alleen officiële merkdealers mogen auto’s met ´de kop eraf´ aanbieden – parallelimporteurs of universele autobedrijven niet. Anticiperend op de extra belangstelling door de toevoeging breidde Nieuweautokopen.nl onlangs uit met een tweede kantoor, in Breda. Daar vindt de leadopvolging voor dealers plaats.