Auto Trader blijft samenwerken met Gaspedaal.nl

De overname van Auto Trader door Autoscout24Nederland heeft geen gevolgen voor de samenwerking tussen Auto Trader en Gaspedaal.nl. De geadverteerde voertuigen op Autotrader.nl blijven automatisch zichtbaar op Gaspedaal.nl.

gaspedaal.nl

"Beide portalen blijven naast elkaar bestaan en daarbij hoort ook ieder zijn eigen strategie. De samenwerking met Gaspedaal.nl is een wezenlijk onderdeel van de strategie van Auto Trader", aldus managing director Jurgen Vugts.
Sinds 6 november 2014 werkt Auto Trader samen met Gaspedaal.nl. Op Gaspedaal heeft de bezoeker zelf de keuze waar men de gevonden auto gaat bekijken; bij de dealer of via een autoportal. "Gaspedaal.nl is verheugd over het vertrouwen voor de verdere samenwerking, we zullen de dealers blijven voorzien van goede leads", aldus business manager Niels Visser van Gaspedaal.nl.
Auto Trader werd per 1 januari 2016 overgenomen door Autoscout24Nederland. Auto Trader was onderdeel van Sanoma.

 

 

Auto Trader blijft samenwerken met Gaspedaal.nl - Automobielmanagement.nl

Auto Trader blijft samenwerken met Gaspedaal.nl

De overname van Auto Trader door Autoscout24Nederland heeft geen gevolgen voor de samenwerking tussen Auto Trader en Gaspedaal.nl. De geadverteerde voertuigen op Autotrader.nl blijven automatisch zichtbaar op Gaspedaal.nl.

gaspedaal.nl

"Beide portalen blijven naast elkaar bestaan en daarbij hoort ook ieder zijn eigen strategie. De samenwerking met Gaspedaal.nl is een wezenlijk onderdeel van de strategie van Auto Trader", aldus managing director Jurgen Vugts.
Sinds 6 november 2014 werkt Auto Trader samen met Gaspedaal.nl. Op Gaspedaal heeft de bezoeker zelf de keuze waar men de gevonden auto gaat bekijken; bij de dealer of via een autoportal. "Gaspedaal.nl is verheugd over het vertrouwen voor de verdere samenwerking, we zullen de dealers blijven voorzien van goede leads", aldus business manager Niels Visser van Gaspedaal.nl.
Auto Trader werd per 1 januari 2016 overgenomen door Autoscout24Nederland. Auto Trader was onderdeel van Sanoma.