RemarketingServices naar AVN Group

Per 1 juli zijn de remarketing activiteiten van RemarketingServices overgenomen door de AVN Group. Dat melden Wierd Meijering (AVN Group) en Walter Stoof (RemarketingServices).

AVN

Tijdens het overname proces ontstond een mooie klik tussen beide heren. Stoof zal in de toekomst dan ook activiteiten gaan uitvoeren voor de AVN Group. De relaties van de beide bedrijven gaan naar eigen zeggen profiteren van een groter aanbod auto’s, uitgebreidere rapportages en slimmere oplossingen voor inspecties. "Wij verwachten veel van de synergie bij onze samenwerking. Walter gaat doen waar hij in mijn ogen het beste in is en dat is training & advies", zegt Wierd Meijering.

Het analyseren van data en inspringen op de ontwikkelingen in de internationale gebruikte automarkt is de afgelopen jaren steeds relevanter geworden. De ontwikkelingen van de AVN Group zullen op dit gebied een steeds grotere vlucht gaan nemen. De applicaties van RemarketingServices voegen specifieke knowhow toe over bedrijfsprocessen in de remarketing business. "Daarmee kunnen autobedrijven en leasemaatschappijen de complete workflow van de in- en verkoop van gebruikte auto’s effectiever aansturen", zegt Walter Stoof.

Jarenlang voerden Wierd en Walter een ‘persoonlijke’ strijd over wie het meeste deed in de remarketing business. Nu zijn Walter Stoof (in 1999 oprichter van FleetSelect.nl) en Wierd Meijering (in 2002 oprichter van Autoveiling.nl) met veel plezier ‘even groot’.

Reacties

Beste Wierd en Walter,

Proficiat met de realisatie van jullie best practice uitkomst.
Het zijn niet alleen veilingen maar een breed pakket aan toegevoegde waarde die1 plus 1 … 3 maken
Jullie beide kennende gaat dit een succes worden.

Automotive Management
Bert van Arnhem

Geplaatst door: Bert van Arnhem Automotive Management op
RemarketingServices naar AVN Group - Automobielmanagement.nl

RemarketingServices naar AVN Group

Per 1 juli zijn de remarketing activiteiten van RemarketingServices overgenomen door de AVN Group. Dat melden Wierd Meijering (AVN Group) en Walter Stoof (RemarketingServices).

AVN

Tijdens het overname proces ontstond een mooie klik tussen beide heren. Stoof zal in de toekomst dan ook activiteiten gaan uitvoeren voor de AVN Group. De relaties van de beide bedrijven gaan naar eigen zeggen profiteren van een groter aanbod auto’s, uitgebreidere rapportages en slimmere oplossingen voor inspecties. "Wij verwachten veel van de synergie bij onze samenwerking. Walter gaat doen waar hij in mijn ogen het beste in is en dat is training & advies", zegt Wierd Meijering.

Het analyseren van data en inspringen op de ontwikkelingen in de internationale gebruikte automarkt is de afgelopen jaren steeds relevanter geworden. De ontwikkelingen van de AVN Group zullen op dit gebied een steeds grotere vlucht gaan nemen. De applicaties van RemarketingServices voegen specifieke knowhow toe over bedrijfsprocessen in de remarketing business. "Daarmee kunnen autobedrijven en leasemaatschappijen de complete workflow van de in- en verkoop van gebruikte auto’s effectiever aansturen", zegt Walter Stoof.

Jarenlang voerden Wierd en Walter een ‘persoonlijke’ strijd over wie het meeste deed in de remarketing business. Nu zijn Walter Stoof (in 1999 oprichter van FleetSelect.nl) en Wierd Meijering (in 2002 oprichter van Autoveiling.nl) met veel plezier ‘even groot’.

Reacties

Beste Wierd en Walter,

Proficiat met de realisatie van jullie best practice uitkomst.
Het zijn niet alleen veilingen maar een breed pakket aan toegevoegde waarde die1 plus 1 … 3 maken
Jullie beide kennende gaat dit een succes worden.

Automotive Management
Bert van Arnhem

Geplaatst door: Bert van Arnhem Automotive Management op