De ondernemer uit Vorden bedacht het concept na het analyseren van de bestaande auto inkoop sites. Het resultaat is een website, waarbij gemak en transparantie centraal staan. "Mensen willen graag weten met wie ze zaken doen, dus stellen we ons team uitgebreid voor."

Na een taxatieaanvraag bij Wij Kopen Uw Auto volgt telefonisch contact en wordt de auto opgehaald bij de mensen thuis. Jan Groot Jebbink: "Ons motto is ‘Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen’. We merken dat die nuchtere en open aanpak erg wordt gewaardeerd. Het zorgt voor een hoge gunfactor."

Netwerk uitbreiden

De volgende stap voor Wijkopenuwauto.nl is het uitbreiden van het netwerk. Merkdealers en universele autobedrijven die interesse hebben in auto’s van een specifiek merk, model en of bouwjaar kunnen zich melden via de website. "Het gaat ons niet om de aantallen, maar het selecteren van goede auto’s voor onszelf en onze partners", besluit de initiatiefnemer.