BCA breekt eigen veilingrecord

BCA heeft zichzelf afgelopen december weer overtroffen ten opzichte van vorig jaar. In 13 uur tijd zijn er in Barneveld 1.256 auto’s geveild. Dat zijn er 156 meer dan in december 2015. Er werden in totaal 1.202 auto’s verkocht.

De dag begon voor de meeste bezoekers al om 7.00 uur met een ontbijtje en het bekijken van het grote aantal auto’s voor de start van de veiling. Het aanbod bestaande uit 1.256 personenwagens, afkomstig uit lease en fleet, werd met 100 stuks per uur door de veiling gereden. De bezoekers werden de hele dag goed verzorgd met diverse maaltijden en snacks.

Gevarieerd aanbod

Iede Aukema, algemeen directeur van BCA Autoveiling: "Het succes van de dag kwam mede door twee dingen: het gevarieerde aanbod en de marktvraag. De bezoekers konden kiezen uit een verscheidenheid aan modellen en prijzen. Dat maakt het dat er voor iedereen wat wils was. De markt is al het hele jaar in de ban van gebruikte auto’s. Daar speelden we goed op in door het jaar af te sluiten met deze megaveiling. De behoefte om de voorraad aan te vullen of op orde te brengen was nog nooit zo groot en het blijkt dat veilen een uitstekende manier is om auto’s in te kopen. Daarnaast was de organisatie top geregeld, we hebben hierover van kopers veel complimenten mogen ontvangen."

Uniek record

Het record van het veilen van 1.256 auto’s op één dag is nog niet eerder gehaald. Dit is een uniek resultaat in Nederland. Vorig jaar werden er al maar liefst 1.100 auto’s geveild en dat was al een record op zich.

BCA breekt eigen veilingrecord - Automobielmanagement.nl

BCA breekt eigen veilingrecord

BCA heeft zichzelf afgelopen december weer overtroffen ten opzichte van vorig jaar. In 13 uur tijd zijn er in Barneveld 1.256 auto’s geveild. Dat zijn er 156 meer dan in december 2015. Er werden in totaal 1.202 auto’s verkocht.

De dag begon voor de meeste bezoekers al om 7.00 uur met een ontbijtje en het bekijken van het grote aantal auto’s voor de start van de veiling. Het aanbod bestaande uit 1.256 personenwagens, afkomstig uit lease en fleet, werd met 100 stuks per uur door de veiling gereden. De bezoekers werden de hele dag goed verzorgd met diverse maaltijden en snacks.

Gevarieerd aanbod

Iede Aukema, algemeen directeur van BCA Autoveiling: "Het succes van de dag kwam mede door twee dingen: het gevarieerde aanbod en de marktvraag. De bezoekers konden kiezen uit een verscheidenheid aan modellen en prijzen. Dat maakt het dat er voor iedereen wat wils was. De markt is al het hele jaar in de ban van gebruikte auto’s. Daar speelden we goed op in door het jaar af te sluiten met deze megaveiling. De behoefte om de voorraad aan te vullen of op orde te brengen was nog nooit zo groot en het blijkt dat veilen een uitstekende manier is om auto’s in te kopen. Daarnaast was de organisatie top geregeld, we hebben hierover van kopers veel complimenten mogen ontvangen."

Uniek record

Het record van het veilen van 1.256 auto’s op één dag is nog niet eerder gehaald. Dit is een uniek resultaat in Nederland. Vorig jaar werden er al maar liefst 1.100 auto’s geveild en dat was al een record op zich.