Iedereen met een RDW ORB-erkenning kan zonder drempels occasions aanbieden. Bas Vestering, Business Developer bij VWE: "Bedrijven kunnen vanuit hun adverteerpakket eenvoudig en kosteloos hun gehele voorraad publiceren. Ieder voertuig wordt via een vast format gepresenteerd, inclusief handelsprijzen, waardoor het aanbod op een eenduidige manier onder de aandacht wordt gebracht bij collega’s".

Onderling zaken doen
Bij interesse kan de koper een bod uitbrengen via het platform, of direct contact opnemen met de verkoper door te bellen of mailen. Vestering: "We hanteren in Voorraad Nederland een no cure, no pay beleid: alleen bij een succesvolle aankoop, wordt een kleine platformbijdrage bij de kopende partij in rekening gebracht".

Over Automotive Trade Center
Voorraad Nederland is een collectief salesevent binnen Automotive Trade Center. Dit is in 2016 gelanceerd als onafhankelijke ‘business to business community’. Via dit platform worden voertuigen verhandeld onder professionele partijen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding