Met dit rapport zegt AutoTrack veel vragen weg te nemen bij zowel verkopers als kopers van tweedehands auto’s.

Het rapport geeft informatie over APK-keuringen, het aantal voorgaande eigenaren, de eventuele WOK-historie en het internationale verleden van een auto indien beschikbaar. Ook blijkt uit het rapport of de auto ooit als taxi of huurauto is gebruikt. De Nederlandse markt vraagt steeds meer om deze transparantie die op de Amerikaanse markt al doodgewoon is, aldus de autosite. Ook stelt men dat de kans dat je een betrouwbare tweedehands auto koopt aanzienlijk wordt vergroot.

Meer transparantie op Nederlandse occasionmarkt

Erna Staals, directeur van AutoTrack
: "We nemen hiermee een voorbeeld aan de Amerikaanse markt waar bijna niemand meer een auto koopt zonder eerst een Carfax rapport in te zien. Deze openheid is precies wat de Nederlandse markt nodig heeft. Het past bij de huidige tijdgeest waarin de consument steeds meer wil weten over het product dat hij koopt."

Wat zit er in het rapport?
• WOK historie
• APK historie resultaten
• Kilometerstanden
• Eigenaar historie
• Registratie data
• Internationale inzichten en meer
• Taxi gebruik
• Terugroep acties
• De technische staat van onderdelen als:
o Banden
o Olielekkage
o Roestschade
o Uitlaat

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding