Op dit moment gebruiken bijna 1100 vestigingen in Nederland de software, wat bijna 55% van de dealermarkt is.

Marktplaats heeft in samenwerking met LEF een realtime koppeling gerealiseerd tussen beide platformen. Deze koppeling stuurt alle leads, inclusief de advertentiegegevens naar het leadmanagementsysteem. Als enige partij in Nederland zorgt Marktplaats ervoor dat niet alleen de email leads, maar ook de telefonische leads die op het handelsplatform gegenereerd worden, direct doorgestuurd worden naar een leadmanagementsysteem voor een goede opvolging.

Een uniek aspect van de gerealiseerde koppeling is dat het een 2-weg communicatie is. De leads worden vanuit Marktplaats doorgestuurd naar LEF en het resultaat van de opvolging wordt door LEF teruggestuurd naar Marktplaats. Zo kunnen de dealers in http://www.dekrachtvanmarktplaats.nl/ direct zien wat het resultaat van een advertentie op het handelsplatform is. Hierdoor is niet alleen zichtbaar hoeveel leads Marktplaats genereert, maar ook de conversie van deze leads en het aantal verkopen.
LEF is beschikbaar voor dealers die werken met Marktplaats.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding