Vakgarage adverteert al jaren op Marktplaats via displaycampagnes, maar overkoepelende afspraken voor franchisenemers waren er nog niet. Door het aangaan van de samenwerking hopen beide partijen het aantal advertenties en de zichtbaarheid te vergroten.

"We merkten in ons netwerk dat er behoefte was aan advertentiemogelijkheden op Marktplaats door het grote bereik van het handelsplatform. Dankzij deze samenwerking bieden wij extra toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen voor onze franchisenemers," aldus Vishal Durgaram, voorzitter van Vakgarage.

"Dankzij deze samenwerking hebben de franchisenemers van Vakgarage dagelijks toegang tot 70.000 leads van autozoekers op Marktplaats. Deze samenwerking op maat laat zien dat wij zoeken naar passende oplossingen en meedenken met de wensen van autobedrijven," aldus Paul de Vries, woordvoerder bij Marktplaats.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding