Walter Stoof ‘DevOp directeur’ bij AVN Group (filmpje)

Walter Stoof treedt vanaf 1 oktober 2017 in dienst bij remarketing bedrijf AVN Group, als directeur business development & operations.

Walter Stoof 'DevOp directeur' bij AVN Group

Vorig jaar verkocht Walter Stoof zijn Remarketing Services aan de AVN Group, waarna hij als zelfstandig adviseur voor onder andere diezelfde AVN Group werkte. "Die samenwerking was zeer constructief", aldus algemeen directeur Wierd Meijering. "De laatste tijd werkte Walter vrijwel uitsluitend voor ons, waardoor het een logische stap is om hem in het directieteam op te nemen. Dit biedt mij de mogelijkheid mezelf onder andere meer te richten op onze bestaande relaties en op het verder ontwikkelen van onze applicaties, want de veranderende markt biedt kansen."

De functie van directeur business development & operations is nieuw binnen de AVN Group, en is Stoof op het lijf geschreven, zegt Meijering. "De AVN Group ontwikkelt zich in een rap tempo tot de aanbieder van applicaties, trainingen en services om ieder remarketing proces te professionaliseren. Stoof leidde dit proces al grotendeels. Om de verdere groei in goede banen te leiden, hebben we besloten om een directeur aan te stellen. Logischerwijs is Stoof, gezien zijn betrokkenheid tot nu toe, de juiste man voor deze baan", aldus Meijering.

"Het is prachtig om onderdeel te zijn van de groei van de AVN Group en dit te leiden", aldus Stoof. "Wierd en ik zijn het afgelopen jaar naar elkaar toe gegroeid. Deze stap voelt dan ook als logisch en buitengewoon goed."

Reacties

Wat een mooie ontwikkeling. Gefeliciteerd!!

Geplaatst door: Henk van Welij op
Walter Stoof ‘DevOp directeur’ bij AVN Group (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Walter Stoof ‘DevOp directeur’ bij AVN Group (filmpje)

Walter Stoof treedt vanaf 1 oktober 2017 in dienst bij remarketing bedrijf AVN Group, als directeur business development & operations.

Walter Stoof 'DevOp directeur' bij AVN Group

Vorig jaar verkocht Walter Stoof zijn Remarketing Services aan de AVN Group, waarna hij als zelfstandig adviseur voor onder andere diezelfde AVN Group werkte. "Die samenwerking was zeer constructief", aldus algemeen directeur Wierd Meijering. "De laatste tijd werkte Walter vrijwel uitsluitend voor ons, waardoor het een logische stap is om hem in het directieteam op te nemen. Dit biedt mij de mogelijkheid mezelf onder andere meer te richten op onze bestaande relaties en op het verder ontwikkelen van onze applicaties, want de veranderende markt biedt kansen."

De functie van directeur business development & operations is nieuw binnen de AVN Group, en is Stoof op het lijf geschreven, zegt Meijering. "De AVN Group ontwikkelt zich in een rap tempo tot de aanbieder van applicaties, trainingen en services om ieder remarketing proces te professionaliseren. Stoof leidde dit proces al grotendeels. Om de verdere groei in goede banen te leiden, hebben we besloten om een directeur aan te stellen. Logischerwijs is Stoof, gezien zijn betrokkenheid tot nu toe, de juiste man voor deze baan", aldus Meijering.

"Het is prachtig om onderdeel te zijn van de groei van de AVN Group en dit te leiden", aldus Stoof. "Wierd en ik zijn het afgelopen jaar naar elkaar toe gegroeid. Deze stap voelt dan ook als logisch en buitengewoon goed."

Reacties

Wat een mooie ontwikkeling. Gefeliciteerd!!

Geplaatst door: Henk van Welij op