Gallery Aaldering maakt schoon schip met online-veiling

De bekende oldtimer en klassieker handelaar uit Brummen maakt de opslag leeg en veilt 200 klassieke inruilauto’s en restauratie-objecten.

Gallery Aaldering maakt schoon schip met online-veiling

In de loop der jaren is de verzameling inruilers zó gegroeid dat het tijd wordt om schoon schip te maken. Daarom organiseert Aaldering van 16 tot en met 29 november een online veiling met een selectie van inruilauto’s, barn-finds, auto’s met werk en restauratieobjecten uit de opslag.

Deze auto’s worden nu voor aantrekkelijke prijzen aangeboden. Door tijdgebrek zijn de meeste auto’s die op de veiling worden aangeboden zelfs nog nooit op de internetsite geplaatst. Er is voor de veiling een selectie gemaakt van 200 bijzondere inruilauto’s en restauratie-objecten.

De online veiling wordt georganiseerd door Classic Car Auctions, en is te vinden op de website van het veilinghuis. Daar is ook de informatie over de kijkdagen terug te vinden. De opslagloods waar al dit moois terug te vinden valt is gelegen aan de Mercuriusweg 41 in Brummen.

Gallery Aaldering maakt schoon schip met online-veiling - Automobielmanagement.nl

Gallery Aaldering maakt schoon schip met online-veiling

De bekende oldtimer en klassieker handelaar uit Brummen maakt de opslag leeg en veilt 200 klassieke inruilauto’s en restauratie-objecten.

Gallery Aaldering maakt schoon schip met online-veiling

In de loop der jaren is de verzameling inruilers zó gegroeid dat het tijd wordt om schoon schip te maken. Daarom organiseert Aaldering van 16 tot en met 29 november een online veiling met een selectie van inruilauto’s, barn-finds, auto’s met werk en restauratieobjecten uit de opslag.

Deze auto’s worden nu voor aantrekkelijke prijzen aangeboden. Door tijdgebrek zijn de meeste auto’s die op de veiling worden aangeboden zelfs nog nooit op de internetsite geplaatst. Er is voor de veiling een selectie gemaakt van 200 bijzondere inruilauto’s en restauratie-objecten.

De online veiling wordt georganiseerd door Classic Car Auctions, en is te vinden op de website van het veilinghuis. Daar is ook de informatie over de kijkdagen terug te vinden. De opslagloods waar al dit moois terug te vinden valt is gelegen aan de Mercuriusweg 41 in Brummen.