AutohaagZeeuw groep omarmt 100% onderhouden-label

Per 1 januari 2018 is Autohaag Zeeuw deelnemer van het 100% onderhouden label.

Jan Hofstede (Financieel directeur Autohaag Zeeuw) en Anton Pluim (stichting 100% onderhouden) beklonken dit onlangs met een handdruk. Alle 18 verkoopvestigingen gaan met het nieuwe weblabel adverteren bij de occasions. Voor autokopers heeft dit label meerwaarde omdat een volledig onderhouden auto hierdoor direct herkenbaar is.  

Ervaring

De Ford & Kia vestiging in Leiderdorp werkt al langer met dit label. De occasionmanager merkt in de praktijk dat het label helpt bij de onderbouwing van een hogere prijs en ook helpt in de onderhandeling om die prijs vast te houden.

De stichting 100% onderhouden zet zich in voor transparantie van gepleegd auto-onderhoud en wordt hierin gesteund door ANWB en BOVAG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AutohaagZeeuw groep omarmt 100% onderhouden-label - Automobielmanagement.nl

AutohaagZeeuw groep omarmt 100% onderhouden-label

Per 1 januari 2018 is Autohaag Zeeuw deelnemer van het 100% onderhouden label.

Jan Hofstede (Financieel directeur Autohaag Zeeuw) en Anton Pluim (stichting 100% onderhouden) beklonken dit onlangs met een handdruk. Alle 18 verkoopvestigingen gaan met het nieuwe weblabel adverteren bij de occasions. Voor autokopers heeft dit label meerwaarde omdat een volledig onderhouden auto hierdoor direct herkenbaar is.  

Ervaring

De Ford & Kia vestiging in Leiderdorp werkt al langer met dit label. De occasionmanager merkt in de praktijk dat het label helpt bij de onderbouwing van een hogere prijs en ook helpt in de onderhandeling om die prijs vast te houden.

De stichting 100% onderhouden zet zich in voor transparantie van gepleegd auto-onderhoud en wordt hierin gesteund door ANWB en BOVAG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding