Vanaf tweede kwartaal occasionwebsite ‘viabovag.nl’

De brancheorganisatie komt in het tweede kwartaal met haar eigen occasionportal ‘viabovag.nl’.

Deze website is een co-productie met verzekeraar Bovemij en wordt gebouwd op verzoek van de eigen leden, zo meldt Bovag vandaag. Zij vroegen om deze eigen occasionportal zodat ze zelf meer regie kunnen voeren over zo’n website.

Een maand na de livegang start een grootschalige consumentencampagne. De site is exclusief bedoeld voor Bovag-bedrijven. De komende weken en maanden worden deze autobedrijven benaderd om mee te doen en hun auto’s online te zetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vanaf tweede kwartaal occasionwebsite ‘viabovag.nl’ - Automobielmanagement.nl

Vanaf tweede kwartaal occasionwebsite ‘viabovag.nl’

De brancheorganisatie komt in het tweede kwartaal met haar eigen occasionportal ‘viabovag.nl’.

Deze website is een co-productie met verzekeraar Bovemij en wordt gebouwd op verzoek van de eigen leden, zo meldt Bovag vandaag. Zij vroegen om deze eigen occasionportal zodat ze zelf meer regie kunnen voeren over zo’n website.

Een maand na de livegang start een grootschalige consumentencampagne. De site is exclusief bedoeld voor Bovag-bedrijven. De komende weken en maanden worden deze autobedrijven benaderd om mee te doen en hun auto’s online te zetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding