VWE Automotive zet CarTweet weer live

Afgelopen jaar verdween autoportal CarTweet van het toneel. Het was een van de grootste gratis adverteer portals in Nederland en erkende al vroeg de waarde van social media.

CarTweet maakte het als eerste mogelijk om de te koop aangeboden autovoorraad ook direct op twitter te plaatsen.

De portal werd afgelopen zomer meegetrokken in het faillissement van Automotive Digital, waar ook CallMimmy.nl onder viel. Met het wegvallen van CarTweet verdween er een unieke gratis adverteer portal. Net voor het faillissement waren er ruim 7.000 autobedrijven aangesloten en werden er circa 170.000 gebruikte auto’s aangeboden.

Het ‘innovatieve karakter en de unieke formule’ van CarTweet heeft VWE doen besluiten CarTweet over te nemen, zo meldt de informatieprovider in een persbericht. Inmiddels staat er een vernieuwde versie van CarTweet live en is de samenwerking met Gaspedaal weer opgestart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VWE Automotive zet CarTweet weer live - Automobielmanagement.nl

VWE Automotive zet CarTweet weer live

Afgelopen jaar verdween autoportal CarTweet van het toneel. Het was een van de grootste gratis adverteer portals in Nederland en erkende al vroeg de waarde van social media.

CarTweet maakte het als eerste mogelijk om de te koop aangeboden autovoorraad ook direct op twitter te plaatsen.

De portal werd afgelopen zomer meegetrokken in het faillissement van Automotive Digital, waar ook CallMimmy.nl onder viel. Met het wegvallen van CarTweet verdween er een unieke gratis adverteer portal. Net voor het faillissement waren er ruim 7.000 autobedrijven aangesloten en werden er circa 170.000 gebruikte auto’s aangeboden.

Het ‘innovatieve karakter en de unieke formule’ van CarTweet heeft VWE doen besluiten CarTweet over te nemen, zo meldt de informatieprovider in een persbericht. Inmiddels staat er een vernieuwde versie van CarTweet live en is de samenwerking met Gaspedaal weer opgestart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding