AUTOproff komt met ‘garantieprijs’

Het internationale handelsplatform AUTOproff biedt gebruikers nu de mogelijkheid om te kiezen voor een ‘garantieprijs’. Deze ‘garantieprijs’ is geen bod, maar een marktconforme opbrengstgarantie. Dat biedt autobedrijven extra zekerheid bij inruil van een gebruikte auto.

“Dit aanbod is uniek in Nederland. Bij andere aanbieders kan je weliswaar ook een minimale verkoopprijs afspreken, maar als de auto bij verkoop méér oplevert, dan verdwijnt de extra opbrengst in de portemonnee van de tussenpartij. Bij ons is de meeropbrengst ook voor de gebruiker”, aldus Egge Selles van AUTOproff.

Het handelsplatform geeft binnen 15 minuten na het aanmelden van een auto de ‘garantieprijs’, dat is gebaseerd op de internationale marktwaarde. Ook als deze opbrengt niet wordt gehaald, ontvangt de klant wel de ‘garantieprijs’.

“Het kan natuurlijk wel eens gebeuren, dat de opbrengst achterblijft bij de verwachtingen. Wanneer de ‘garantieprijs’ niet wordt gehaald, dan vullen wij het verschil aan. Je ontvangt dus echt het afgesproken bedrag.”

AUTOproff komt met ‘garantieprijs’ - Automobielmanagement.nl

AUTOproff komt met ‘garantieprijs’

Het internationale handelsplatform AUTOproff biedt gebruikers nu de mogelijkheid om te kiezen voor een ‘garantieprijs’. Deze ‘garantieprijs’ is geen bod, maar een marktconforme opbrengstgarantie. Dat biedt autobedrijven extra zekerheid bij inruil van een gebruikte auto.

“Dit aanbod is uniek in Nederland. Bij andere aanbieders kan je weliswaar ook een minimale verkoopprijs afspreken, maar als de auto bij verkoop méér oplevert, dan verdwijnt de extra opbrengst in de portemonnee van de tussenpartij. Bij ons is de meeropbrengst ook voor de gebruiker”, aldus Egge Selles van AUTOproff.

Het handelsplatform geeft binnen 15 minuten na het aanmelden van een auto de ‘garantieprijs’, dat is gebaseerd op de internationale marktwaarde. Ook als deze opbrengt niet wordt gehaald, ontvangt de klant wel de ‘garantieprijs’.

“Het kan natuurlijk wel eens gebeuren, dat de opbrengst achterblijft bij de verwachtingen. Wanneer de ‘garantieprijs’ niet wordt gehaald, dan vullen wij het verschil aan. Je ontvangt dus echt het afgesproken bedrag.”