EV-conversie BCA Nederland ‘negentig procent’

BCA zet de EV in de etalage. Inmiddels is er iedere vrijdag onder de noemer ‘Electric Friday’ over Europa een exclusieve veiling van elektrische voertuigen. Marketeer Sheila van Dorp van BCA Nederland is tevreden met de eerste resultaten. “Die Europese bundeling levert ook nog eens aantrekkelijke prijzen op.”

De veilingen brengen de volledige PEV-voorraad van BCA op één plek samen voor Europese kopers. Jean-Roch Piat, BCA divisional ceo:”We hebben exclusieve remarketingovereenkomsten met de belangrijke EV-fabrikanten en hebben trainingsprogramma’s ontwikkeld voor onze klanten. Dat heeft ertoe geleid dat meer dan duizend voertuighandelaren in heel Europa nu via ons regelmatig elektrische voertuigen verhandelen.”

Sheila van Dorp ziet een stevig Frans aandeel in het aanbod. “Je ziet dat zo’n contract met Renault dan ook goed werkt.” De europese veiling is zeker geen solo-initiatief van Nederland of Noorwegen. De belangrijkste europese landen op EV-gebied zijn Frankrijk, Duitsland en Scandinavië. “En natuurlijk Nederland.”

Alba Abiega (foto), BCA European EV marketline director: “Dit nieuwe initiatief brengt alle PEV’s van BCA Europe samen in een specifieke online veiling. Kopers hebben zo de grootst mogelijke keuze en kunnen modellen zoeken en kopen die aan hun specifieke marktbehoeften voldoen. De eerste verkoopresultaten tonen aan dat het vergroten van het aanbod en het vereenvoudigen van de manier van kopen leiden tot betere liquiditeit en prijzen voor onze inbrengende klanten en meer grensoverschrijdende transacties.”

Commercieel manager Tony Vrijsen van BCA constateert dat er veel van het Nederlandse aanbod naar Noorwegen gaat. “Wij als Nederland brengen ongeveer 25 auto’s in waarvan een groot deel naar Scandinavië vertrekt. De conversie is uitstekend. Met negentig procent zijn wij zeer tevreden.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

EV-conversie BCA Nederland ‘negentig procent’ - Automobielmanagement.nl

EV-conversie BCA Nederland ‘negentig procent’

BCA zet de EV in de etalage. Inmiddels is er iedere vrijdag onder de noemer ‘Electric Friday’ over Europa een exclusieve veiling van elektrische voertuigen. Marketeer Sheila van Dorp van BCA Nederland is tevreden met de eerste resultaten. “Die Europese bundeling levert ook nog eens aantrekkelijke prijzen op.”

De veilingen brengen de volledige PEV-voorraad van BCA op één plek samen voor Europese kopers. Jean-Roch Piat, BCA divisional ceo:”We hebben exclusieve remarketingovereenkomsten met de belangrijke EV-fabrikanten en hebben trainingsprogramma’s ontwikkeld voor onze klanten. Dat heeft ertoe geleid dat meer dan duizend voertuighandelaren in heel Europa nu via ons regelmatig elektrische voertuigen verhandelen.”

Sheila van Dorp ziet een stevig Frans aandeel in het aanbod. “Je ziet dat zo’n contract met Renault dan ook goed werkt.” De europese veiling is zeker geen solo-initiatief van Nederland of Noorwegen. De belangrijkste europese landen op EV-gebied zijn Frankrijk, Duitsland en Scandinavië. “En natuurlijk Nederland.”

Alba Abiega (foto), BCA European EV marketline director: “Dit nieuwe initiatief brengt alle PEV’s van BCA Europe samen in een specifieke online veiling. Kopers hebben zo de grootst mogelijke keuze en kunnen modellen zoeken en kopen die aan hun specifieke marktbehoeften voldoen. De eerste verkoopresultaten tonen aan dat het vergroten van het aanbod en het vereenvoudigen van de manier van kopen leiden tot betere liquiditeit en prijzen voor onze inbrengende klanten en meer grensoverschrijdende transacties.”

Commercieel manager Tony Vrijsen van BCA constateert dat er veel van het Nederlandse aanbod naar Noorwegen gaat. “Wij als Nederland brengen ongeveer 25 auto’s in waarvan een groot deel naar Scandinavië vertrekt. De conversie is uitstekend. Met negentig procent zijn wij zeer tevreden.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding