Andy Shields, Global Business Unit Director: “Market Watch helpt de occasionsector bij het inspelen op de gevolgen van COVID-19 op de remarketing. Beleidsmakers in de automotive sector die zich aanmelden voor het Market Watch rapport of de online rapportage tool, beschikken over realtime gegevens om een korte- en lange termijn strategie op te zetten waarmee ze vraag en aanbod van occasions efficiënt kunnen managen.”

13 landen

Market Watch bevat afzonderlijke gegevens over marktvolumes en prijzen van occasions in 13 landen, waaronder Nederland. Deze gegevens worden verzameld door dagelijks negen miljoen auto-advertenties in Europa te analyseren en bieden de mogelijkheid permanent analyses en trends op zowel macro- als microniveau te kunnen aanleveren.

In de huidige coronacrisis is dit inzicht meer dan ooit van belang denkt men bij Indicata. Market Watch is er in de vorm van een regelmatig verschijnend pdf-bestand op de Indicata website(s), terwijl de online rapportagetool, bedoeld voor senior beleidsmakers op aanvraag is.