AUTOproff gaat door met gegarandeerde biedingen

Het vertrouwen in de autobranche heeft door de coronacrisis een flinke deuk op gelopen. Onzekerheid over inruilwaardes en tijdelijke importbeperkende maatregelen door de RDW hebben de handel geen goed gedaan. Bij online handelsplatform AUTOproff zien ze het sentiment echter weer verbeteren. “De dagelijkse veilingen gaan gewoon door en ook geven we weer gegarandeerde prijzen af.”

De geschatte verkoopopbrengst bij veilingen is door de impact van de coronamaatregelen een stuk onzekerder geworden. Veilinghuizen zijn dan ook tijdelijk gestopt met het afgeven van gegarandeerde prijzen, puur en alleen door onzekerheid op de markt.

Uniek

John Engels van AUTOproff vindt het nu echter tijd om weer met die prijsgaranties te gaan werken. Met ingang van dinsdag 28 april kunnen verkopers daarom weer een prijsgarantie aanvragen bij AUTOproff. “Je ziet de markt stabiliseren en dat geeft ons de zekerheid om gegarandeerde prijzen af te geven. Daar zijn we echt uniek in.” De ‘garantieprijzen’ worden binnen 15 minuten afgegeven en zijn volgens Engels ‘een marktconforme opbrengst’. “Dat biedt extra zekerheid bij inruil van een gebruikte auto.”

Gebruikers van het handelsplatform kunnen via een app zelf voertuigen inbrengen voor de dagelijkse veilingen. “Denk aan handelsauto’s voor de export. Daarnaast kan je als autobedrijf natuurlijk gewoon bieden op de voertuigen die worden aangeboden. Alles gaat online dus het is ook nog veilig.”

AUTOproff gaat door met gegarandeerde biedingen - Automobielmanagement.nl

AUTOproff gaat door met gegarandeerde biedingen

Het vertrouwen in de autobranche heeft door de coronacrisis een flinke deuk op gelopen. Onzekerheid over inruilwaardes en tijdelijke importbeperkende maatregelen door de RDW hebben de handel geen goed gedaan. Bij online handelsplatform AUTOproff zien ze het sentiment echter weer verbeteren. “De dagelijkse veilingen gaan gewoon door en ook geven we weer gegarandeerde prijzen af.”

De geschatte verkoopopbrengst bij veilingen is door de impact van de coronamaatregelen een stuk onzekerder geworden. Veilinghuizen zijn dan ook tijdelijk gestopt met het afgeven van gegarandeerde prijzen, puur en alleen door onzekerheid op de markt.

Uniek

John Engels van AUTOproff vindt het nu echter tijd om weer met die prijsgaranties te gaan werken. Met ingang van dinsdag 28 april kunnen verkopers daarom weer een prijsgarantie aanvragen bij AUTOproff. “Je ziet de markt stabiliseren en dat geeft ons de zekerheid om gegarandeerde prijzen af te geven. Daar zijn we echt uniek in.” De ‘garantieprijzen’ worden binnen 15 minuten afgegeven en zijn volgens Engels ‘een marktconforme opbrengst’. “Dat biedt extra zekerheid bij inruil van een gebruikte auto.”

Gebruikers van het handelsplatform kunnen via een app zelf voertuigen inbrengen voor de dagelijkse veilingen. “Denk aan handelsauto’s voor de export. Daarnaast kan je als autobedrijf natuurlijk gewoon bieden op de voertuigen die worden aangeboden. Alles gaat online dus het is ook nog veilig.”