B2B Handelsplatform op AutoVeiling.nl

Klanten van Autoveiling.nl kunnen sinds vrijdag 1 mei gebruik maken van het B2B Handelsplatform. Het Handelsplatform is alleen beschikbaar voor RDW erkende bedrijven en draait naast de diverse veilingen. Met het platform is het mogelijk een auto aan te bieden en te verkopen voordat je deze inkoopt. Bovendien gelden er vaste handelsprijzen.

Rotterdam en Schiedam willen tweedehands auto’s in opkopersregister

B2B Handelsplatform is een samenwerking tussen AutoInspectie.nl en AutoVeiling.nl. Een inspecteur van AutoInspectie.nl inspecteert de auto zodat AutoVeiling.nl de koper een ‘Beschrijvingsgarantie’ kan bieden. De auto’s worden door AutoVeiling.nl maximaal 3 maanden en in overleg met de eigenaar, met een reële handelsprijs gratis op het Handelsplatform geplaatst. De aangeboden auto’s zijn afkomstig van importeurs, verhuur- en leasemaatschappijen, dealerholdings, fleetowners en autobedrijven. Na de aanschaf en betaling van de auto verzorgt AutoVeiling.nl het transport en de afwikkeling van de auto.

Extra kans

Het nieuwe platform is volgens Wierd Meijering, algemeen directeur AVN Group, ‘een extra kans toch die auto te verkopen die jij zelf net niet hebt staan’. En anderzijds zeker in deze (crisis)tijd een extra verkoopkans te creëren voor een auto die niets mankeert alleen in de handel momenteel niet genoeg oplevert’.

B2B Handelsplatform op AutoVeiling.nl - Automobielmanagement.nl

B2B Handelsplatform op AutoVeiling.nl

Klanten van Autoveiling.nl kunnen sinds vrijdag 1 mei gebruik maken van het B2B Handelsplatform. Het Handelsplatform is alleen beschikbaar voor RDW erkende bedrijven en draait naast de diverse veilingen. Met het platform is het mogelijk een auto aan te bieden en te verkopen voordat je deze inkoopt. Bovendien gelden er vaste handelsprijzen.

Rotterdam en Schiedam willen tweedehands auto’s in opkopersregister

B2B Handelsplatform is een samenwerking tussen AutoInspectie.nl en AutoVeiling.nl. Een inspecteur van AutoInspectie.nl inspecteert de auto zodat AutoVeiling.nl de koper een ‘Beschrijvingsgarantie’ kan bieden. De auto’s worden door AutoVeiling.nl maximaal 3 maanden en in overleg met de eigenaar, met een reële handelsprijs gratis op het Handelsplatform geplaatst. De aangeboden auto’s zijn afkomstig van importeurs, verhuur- en leasemaatschappijen, dealerholdings, fleetowners en autobedrijven. Na de aanschaf en betaling van de auto verzorgt AutoVeiling.nl het transport en de afwikkeling van de auto.

Extra kans

Het nieuwe platform is volgens Wierd Meijering, algemeen directeur AVN Group, ‘een extra kans toch die auto te verkopen die jij zelf net niet hebt staan’. En anderzijds zeker in deze (crisis)tijd een extra verkoopkans te creëren voor een auto die niets mankeert alleen in de handel momenteel niet genoeg oplevert’.