“Er komt steeds meer vraag naar leaseproducten. Autorijders kiezen daarom steeds vaker voor een lease-oplossing waarmee ze voor een all-in bedrag per maand de auto van hun keuze kunnen rijden zonder zorgen. Om in te spelen op deze ontwikkeling zijn Stichting Vakgarage en Actua een samenwerking aangegaan,’’ delen beide bedrijven mee.

Gelabeld

Vakgarage Private Lease Used heeft als enige formule een gelabeld leaseproduct voor gebruikte auto’s. Binnen dit concept bouwt het autobedrijf zelf een leasepark op. De auto’s blijven in eigendom van het autobedrijf. Daarnaast wordt onderhoud en reparaties door het autobedrijf zelf uitgevoerd en bepaalt dat ook de marge. Het autobedrijf zit zelf aan het stuur. “Wij bieden onze franchisenemers hiermee een laagdrempelige instap om met lease te starten,” zegt Vishal Durgaram, voorzitter Stichting Vakgarage.

Website

De occasions van de Vakgarage vestigingen staan straks op de website met een vanafprijs voor private lease. Op dit platform zijn deze occasions direct te leasen, kopen of financieren bij de betreffende vestiging. Alle occasions komen daarnaast ook op het Private Lease Used-platform dat Actua binnenkort lanceert. De vestigingen kunnen hun occasions plaatsen op zowel hun eigen website als op de centrale Vakgarage-website en het Private Lease Used-platform.

Lees ook:
Vakgarage sluit zich aan bij Autobandenpartner