DFM Direct: voorraadfinanciering voor universele autobedrijven

brand story

Sinds februari voorziet DFM met DFM Direct ook universele Bovag-autobedrijven van een voorraadfinanciering voor gebruikte auto’s. Met de grote vraag naar occasions geeft dit product de ondernemer de ruimte om hier goed op in te kunnen spelen. Ook het gemak van de financieringsoplossing is wat klanten aanspreekt. ‘Ik kan me eindelijk weer bezighouden met de in- en verkoop van auto’s’, is wat DFM regelmatig terughoort van klanten.

Al ruim 50 jaar is DFM dé financieringspartner voor ondernemingen in de mobiliteitsbranche. DFM financiert alle merken en biedt financieringsoplossingen op maat dankzij de gedegen kennis van de branche. “Wij financieren op basis van de waarde van het voertuig zelf met behulp van Autotelex”, vertelt Arnold Schmale, Product Manager DFM Direct. Er worden geen aanvullende zekerheden gevraagd bij het verstrekken van de flexibele voorraadfinanciering; een duidelijk onderscheid ten opzichte van andere financiers. “Met dit product kunnen we voorraden financieren tot 2,5 miljoen euro.”

Proactief

DFM Direct is hierbij bovendien een proactieve partner voor universele autobedrijven. Robert Eleveld, Account Manager DFM Direct: “Onze belangrijkste vraag is: wat heb je nodig om je ondernemersdoelen te behalen de komende jaren? Wij geven ondernemers de vrijheid terug om bezig te kunnen zijn met hun core business: inkopen en verkopen van auto’s. Zonder veel tijd kwijt te zijn aan het managen van de cashflow.” Via een koppeling met de RDW heeft DFM altijd inzage in de actuele handelsvoorraad van het autobedrijf. “Door de koppelingen met RDW en Autotelex wordt de volledige en courante voorraad steeds automatisch en direct gefinancierd”, besluit Arnold Schmale.

Dit artikel verscheen in het thema Remarketing/Occasions van AM juni 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg

DFM Direct: voorraadfinanciering voor universele autobedrijven - Automobielmanagement.nl

DFM Direct: voorraadfinanciering voor universele autobedrijven

brand story

Sinds februari voorziet DFM met DFM Direct ook universele Bovag-autobedrijven van een voorraadfinanciering voor gebruikte auto’s. Met de grote vraag naar occasions geeft dit product de ondernemer de ruimte om hier goed op in te kunnen spelen. Ook het gemak van de financieringsoplossing is wat klanten aanspreekt. ‘Ik kan me eindelijk weer bezighouden met de in- en verkoop van auto’s’, is wat DFM regelmatig terughoort van klanten.

Al ruim 50 jaar is DFM dé financieringspartner voor ondernemingen in de mobiliteitsbranche. DFM financiert alle merken en biedt financieringsoplossingen op maat dankzij de gedegen kennis van de branche. “Wij financieren op basis van de waarde van het voertuig zelf met behulp van Autotelex”, vertelt Arnold Schmale, Product Manager DFM Direct. Er worden geen aanvullende zekerheden gevraagd bij het verstrekken van de flexibele voorraadfinanciering; een duidelijk onderscheid ten opzichte van andere financiers. “Met dit product kunnen we voorraden financieren tot 2,5 miljoen euro.”

Proactief

DFM Direct is hierbij bovendien een proactieve partner voor universele autobedrijven. Robert Eleveld, Account Manager DFM Direct: “Onze belangrijkste vraag is: wat heb je nodig om je ondernemersdoelen te behalen de komende jaren? Wij geven ondernemers de vrijheid terug om bezig te kunnen zijn met hun core business: inkopen en verkopen van auto’s. Zonder veel tijd kwijt te zijn aan het managen van de cashflow.” Via een koppeling met de RDW heeft DFM altijd inzage in de actuele handelsvoorraad van het autobedrijf. “Door de koppelingen met RDW en Autotelex wordt de volledige en courante voorraad steeds automatisch en direct gefinancierd”, besluit Arnold Schmale.

Dit artikel verscheen in het thema Remarketing/Occasions van AM juni 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg