Als het centrum volledig operationeel is, kunnen er 16.000 auto’s per jaar worden afgehandeld. Het Production Center biedt dan werk aan 150 medewerkers, niet alleen monteurs maar ook foto- en videografen om de auto’s op de sites van Auto1 Groep te zetten.

Mijlpaal

“Met de start van een zelfstandig Production Center in Hemau hebben we een belangrijke mijlpaal voor ons strategische doel bereikt: we kunnen nu veel AutoHero voertuigen inhouse in orde maken. Naast deze Duitse vestiging gaat er ook in andere landen soortgelijke bedrijven ontstaan. Met alle geplande activiteiten verwachten we volgend jaar al een gezamenlijke capaciteit van 200.000 voertuigen te bereiken,’’ aldus CEO Christian Bertermann van Auto1 Groep.

Het platform voor occasions AutoHero is in 2017 opgericht en inmiddels in negen Europese landen actief. In het eerste halfjaar van 2021 werden er 16.000 auto’s verhandeld. Voor het hele lopende jaar mikt Auto1 Groep op 38.000 tot 43.000 eenheden.

Lees ook:
Auto1 Groep haalt meer dan 1 miljard kwartaalomzet

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding