AM vakantietip: Bekijk de nieuwe Fiat 500 in Maranello

De Galleria Ferrari toont FIAT’s nieuwe 500 en het origineel van Luca di Montezemolo tussen F1, Granturismo’s en sportwagens.

Van vrijdag 6 juli tot medio september presenteert Galleria Ferrari in Maranello tussen de vele modellen van het merk met Steigerende Paard de 500. Niet de 500 F2 WK-auto van Ascari, die al in het museum te bewonderen was, maar de nieuwe FIAT 500 waar al maanden met spanning naar uitgekeken werd. Ferrari en de FIAT 500 hebben iets met elkaar gemeen, een verhaal dat een aantal jaren geleden begon: de vonk voor autosportpassie sloeg bij Luca di Montezemolo, de huidige president van Ferrari en FIAT, over tijdens zijn deelname aan races op circuits en tijdens hill climbs in een kleine, rode FIAT 500 uit 1964. De FIAT 500 en Ferrari waren tevens samen te bewonderen in Pixar’s animatiefilm en kaskraker ‘Cars’. In dit animatieavontuur werd Luigi, een belangrijk personage in de film, vertolkt door een FIAT 500 en ook de Ferrari F430, met de stem van Michael Schumacher, maakte indruk in de film. Alle bezoekers van de Galleria kunnen zowel de nieuwe FIAT 500 als het origineel, bestuurd door Di Montezemolo, aanschouwen tussen de auto’s uit de Formule 1, Granturismo’s, sportwagens en alle andere bijzonderheden die de Galleria biedt. De Galleria Ferrari in Maranello is dagelijks geopend van 9:00 tot 19:00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AM vakantietip: Bekijk de nieuwe Fiat 500 in Maranello - Automobielmanagement.nl

AM vakantietip: Bekijk de nieuwe Fiat 500 in Maranello

De Galleria Ferrari toont FIAT’s nieuwe 500 en het origineel van Luca di Montezemolo tussen F1, Granturismo’s en sportwagens.

Van vrijdag 6 juli tot medio september presenteert Galleria Ferrari in Maranello tussen de vele modellen van het merk met Steigerende Paard de 500. Niet de 500 F2 WK-auto van Ascari, die al in het museum te bewonderen was, maar de nieuwe FIAT 500 waar al maanden met spanning naar uitgekeken werd. Ferrari en de FIAT 500 hebben iets met elkaar gemeen, een verhaal dat een aantal jaren geleden begon: de vonk voor autosportpassie sloeg bij Luca di Montezemolo, de huidige president van Ferrari en FIAT, over tijdens zijn deelname aan races op circuits en tijdens hill climbs in een kleine, rode FIAT 500 uit 1964. De FIAT 500 en Ferrari waren tevens samen te bewonderen in Pixar’s animatiefilm en kaskraker ‘Cars’. In dit animatieavontuur werd Luigi, een belangrijk personage in de film, vertolkt door een FIAT 500 en ook de Ferrari F430, met de stem van Michael Schumacher, maakte indruk in de film. Alle bezoekers van de Galleria kunnen zowel de nieuwe FIAT 500 als het origineel, bestuurd door Di Montezemolo, aanschouwen tussen de auto’s uit de Formule 1, Granturismo’s, sportwagens en alle andere bijzonderheden die de Galleria biedt. De Galleria Ferrari in Maranello is dagelijks geopend van 9:00 tot 19:00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding