Prijswinnaars actie AMUpdate actie bekend

Twee lezers van de AMUpdate hebben een prijs ontvangen in het kader van de actie die Automobiel Management recentelijk organiseerde.

Eind vorig jaar stuurden wij een oproep rond om uzelf of uw collega aan te melden voor AMUpdate of uw bestaande gegevens te verversen. Aan die oproep is massaal gehoor gegeven: er hebben zich vele duizenden mensen geregistreerd. Allemaal mensen die, net als u, werkzaam zijn in de autobranche en graag direct geïnformeerd willen worden over actuele gebeurtenissen binnen de branche. Wij hebben een tweetal mensen blij kunnen maken met de prijs die zij gewonnen hebben door zich in te schrijven. Zij hebben die inmiddels toegestuurd gekregen. De heer Koot uit Hillegom heeft een horloge gewonnen, de heer Van der Horst uit Breda een evenementencheque ter waarde van honderd euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Prijswinnaars actie AMUpdate actie bekend - Automobielmanagement.nl

Prijswinnaars actie AMUpdate actie bekend

Twee lezers van de AMUpdate hebben een prijs ontvangen in het kader van de actie die Automobiel Management recentelijk organiseerde.

Eind vorig jaar stuurden wij een oproep rond om uzelf of uw collega aan te melden voor AMUpdate of uw bestaande gegevens te verversen. Aan die oproep is massaal gehoor gegeven: er hebben zich vele duizenden mensen geregistreerd. Allemaal mensen die, net als u, werkzaam zijn in de autobranche en graag direct geïnformeerd willen worden over actuele gebeurtenissen binnen de branche. Wij hebben een tweetal mensen blij kunnen maken met de prijs die zij gewonnen hebben door zich in te schrijven. Zij hebben die inmiddels toegestuurd gekregen. De heer Koot uit Hillegom heeft een horloge gewonnen, de heer Van der Horst uit Breda een evenementencheque ter waarde van honderd euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding