Fleet Management 2008 bestel- en vrachtwagens goed bezocht

Met enige nadelige invloed van het slechte weer, is het Heliview-congres goed bezocht. Er waren 210 aanmeldingen.

Deelname was gratis maar het congres is daarentegen gesponsord door een groot aantal bedrijven, waarvan een aantal ook een voordracht hield (Micpoint, Centraal Beheer Achmea, TomTom). Vertegenwoordigers van EVO hielden verhandelingen over belastingen,tachografen, wetten en regels. De presentaties werden rond een centraal punt gehouden waarop alle sponsoren een stand hadden en hun producten en diensten konden aanbieden. Meer hierover in AM nummer 6 van 28 maart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fleet Management 2008 bestel- en vrachtwagens goed bezocht - Automobielmanagement.nl

Fleet Management 2008 bestel- en vrachtwagens goed bezocht

Met enige nadelige invloed van het slechte weer, is het Heliview-congres goed bezocht. Er waren 210 aanmeldingen.

Deelname was gratis maar het congres is daarentegen gesponsord door een groot aantal bedrijven, waarvan een aantal ook een voordracht hield (Micpoint, Centraal Beheer Achmea, TomTom). Vertegenwoordigers van EVO hielden verhandelingen over belastingen,tachografen, wetten en regels. De presentaties werden rond een centraal punt gehouden waarop alle sponsoren een stand hadden en hun producten en diensten konden aanbieden. Meer hierover in AM nummer 6 van 28 maart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding