De eerste beursdag (woensdag 26 maart) was goed voor 4370 man, de tweede voor 5825 en de slotdag voor 4446. Ten opzichte van vorig jaar (11.518 bezoekers) is sprake van “een mooie groei”, oordeelt organisator Lauris Bonthond. Ook de standhouders waren volgens hem tevreden, af te gaan op de tot nu toe geretourneerde enquêteformulieren en de gesprekken. De laatste beursdag kwam wat langzaam op gang, waarschijnlijk als gevolg van de 24 kilometer lange file op de A27 van Utrecht naar Gorinchem. Sommigen deden er 2,5 uur over om bij de Evenementenhal te komen. Dat ze er die moeite voor namen, is volgens Bonthond tekenend voor de waardering die de beurs ook oogst vanuit de bezoekerskant. Ter vergelijking: Autoprof Hardenberg eindigde vorig jaar op 17.269 bezoekers

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding