Voor nieuwkomers in de autobranche verzorgt Automotive Insiders! al geruime tijd een snelle inburgeringscursus. Volgens het trainingsbureau is er een grote behoefte om de eigen branchekennis te meten met anderen. Bovendien blijkt het nog niet echt best gesteld met de overall branchekennis.

Wie zijn of haar inhoudelijke bagage wil peilen, kan de link bovenaan de AM-homepage aanklikken of surfen naar http://www.automotiveinsiders.nl/aqtest. Via circa veertig kennis- en actualiteitenvragen wordt online de persoon gezocht met de meeste kennis van de autobranche. De vragen wisselen om de drie maanden. Per kwartaal wordt een top drie bekend gemaakt. Iedereen mag meedoen, zowel mensen binnen als buiten de branche. Per kwartaal kan men maximaal 1 keer meedoen. De gegevens blijven anoniem: alleen de overall winnaar en beste drie per kwartaal worden bekend gemaakt.

Degene die de meeste antwoorden goed heeft binnen de snelste tijd wordt in juni 2009 uitgeroepen tot Automotive Insider 2008/2009. De prijsuitreiking vindt plaats op een bekend evenement van AM op 18 juni.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding