In totaal brachten 570 mensen hun stem uit. Van hen gaf 72 procent zijn steun aan de stelling – ‘Ook van de Nederlandse dealers kan makkelijk de helft weg’. Oneens met de stelling was 27 procent, terwijl 1 procent geen mening had over het onderwerp.

Aanleiding was het bericht dat General Motors elfhonderd van zijn zesduizend Amerikaanse dealers had meegedeeld dat hun contract volgend jaar niet wordt verlengd.

Intussen staat op de homepage van automobielmanagement een nieuwe poll. Die is gewijd aan de perikelen bij Opel. Zoals bekend heeft Fiat belangstelling voor een fusie met Opel. Onze stelling luidt: Fiat is de juiste partner voor Opel. De redactie van Automobiel Management blijft nieuwsgierig naar uw standpunt over actuele thema’s in de branche. Schroom dus niet om op www.automobielmanagement.nl uw stem uit te brengen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding