Die opvatting koesteren de meeste stemmers op de poll van Automobiel Management.

De redactie van AM wilde weten hoe de branche denkt over het tempo waarin elektrisch auto mentaal voet aan de grond krijgt in Nederland. 27 procent van de stemmers koos voor antwoord A: ‘deze vorm van autorijden zal binnen een jaar geaccepteerd zijn’. Daarentegen kreeg optie B – ‘het gaat zeker tien jaar duren’ – 29 procent van de stemmen. En de derde mogelijkheid – (‘Zolang het geld kost, wordt het sowieso niks’) genoot de voorkeur van 44 procent. In totaal brachten 333 mensen hun stem uit.

Intussen staat er een nieuwe peiling onderin op de homepage van  www.automobielmanagement.nl. We zijn erg benieuwd of en wat u, ruim drie weken na de start van de regeling, merkt van de sloopregeling. Is de nieuwverkoop merkbaar verbeterd? Of is het nog precies zo als vóór 29 mei? Surf naar de poll en stem!

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding