De rode draad op dit event is de impact van Prinsjesdag op de autobranche in Nederland. Het wordt geen dag waarop wordt gesomberd maar we kijken naar waar de zon weer doorbreekt.

Een verandering van het bewezen succesvol format vraagt om durf en dat is wat er nu in de markt op gang moet komen. Nieuwe initiatieven, waaruit kansen voortkomen die opgepakt worden. Het nieuwe Driving Business Event is een platform waar de mogelijkheden en faciliteiten worden aangereikt.  

 

Contact

Als u in contact wilt komen over de organisatie of de sponsormogelijkheden kunt u bellen of mailen met Stella de Jong (marketing, 0570-504331, s.jong@mybusinessmedia.nl) of

Joop Sluiter (sponsoring, 06-53374234, j.sluiter@mybusinessmedia.nl)  

 

 

Programma 

Het wordt efficiënter want twee evenementen worden samengevoegd op één dag. Het wordt een feestelijk evenement met een heel duidelijke inhoudelijke component:

 

1. Presentatie onderzoeksgegevens RDC

2. Key note speaker Loek Hermans (MKB Nederland)

3. Prijsuitreikingen Zakenauto vh Jaar, AMbitie en Bestelauto vh Jaar 

3. Paneldiscussie met toppers uit de branche

4. Walking diner voor maximaal netwerken

 

Ook de locatie is veranderd. Kasteel De Vanenburg in Putten – tussen Utrecht en Zwolle – is uitstekend bereikbaar en heeft de juiste uitstraling.

  

Key note speaker Loek Hermans  

Als key note speaker is oud-minister Loek Hermans (VVD) aangetrokken. De Volkskrant plaatste de voorzitter van Koninklijke MKB onlangs nog op de 31ste plaats op de lijst van 200 meest invloedrijkste Nederlanders. Maar hij behoort volgens diezelfde krant met mensen als Elco Brinkman, Alexander Rinooy Kan, Bernard Wientjes en Agnes Jongerius tot de kleine selecte kring van doorgewinterde polderaars, die onderling de informele macht in politiek Den Haag verdelen.

Dagvoorzitter Astrid Joosten

De dagvoorzitter is Astrid Joosten. Deze VARA-coryfee staat momenteel weer volop in de belangstelling met haar nieuwe programma ‘Alles draait om geld’. De paneldiscussie wordt geleid door deze doorgewinterde presentatrice en in de discussie pakken we de draad op van de Derde Dinsdag in september. Vanuit de staatsbegroting kijken we op 30 september, de Vijfde Woensdag, naar de gevolgen van de  overheidsmaatregelen op de autobranche in de brede zin. In het panel zullen vertegenwoordigers vanuit de branche zitten die hun sporen op nationaal en internationaal gebied verdiend hebben.

 

Prijsuitreikingen: live op internet

Wat wel bij het oude blijft, is het uitnodigingsbeleid. Directies van  importeurs, leasemaatschappijen en (grote) wagenparkbeheerders blijven de gasten. De prijsuitreikingen worden overigens ‘life’ op de website van Automobiel Management uitgezonden zodat niemand het hoeft te missen. U kunt zich aanmelden voor een e-mailalert, zodat u de uitzending niet zult vergeten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding