1) Schuld Kroymans zou één miljard bedragen

De totale schuld van Kroymans Corporation zou rond de één miljard euro bedragen, zegt een bron binnen de organisatie. [klik HIER om het bericht te lezen]

2) Kroymans Corporation in surseance van betaling

Vandaag is surseance van betaling aangevraagd en verkregen voor de navolgende vennootschappen: Kroymans Corporation BV, Kroymans Import Europe BV, Kroymans Retail Groep BV en Kroymans Car Import BV. De surseance van betaling geldt niet voor de leasing- en financieringsdivisie. [klik HIER om het bericht te lezen]

3) Kroymans-personeel: twee maanden op geld wachten

Het personeel van Kroymans moet geruime tijd op zijn salaris wachten. UWV garandeert weliswaar de uitbetaling ervan maar de procedure neemt zes tot acht weken in beslag. Het wordt veroorzaakt door de surseance voor Kroymans Corporation. [klik HIER om het bericht te lezen]

4) Toyota-dealer Royal failliet door bankencrisis

Toyota-dealer Royal in Nieuw-Buinen is failliet. Het autobedrijf, sinds 1980 Toyota-dealer voor de Kanaalstreek en Oost-Drenthe, bestaat dit jaar vijftig jaar. [klik HIER om het bericht te lezen]

5) Autoveiling uit failliete boedel morgen van start

Autoveiling.nl veilt van morgen 19 november tot en met maandag 24 november ruim honderd gebruikte auto’s uit de voorraad van naar verluid de onlangs failliet verklaarde HDMG. Woordvoerder Rolf van Essen van Autoveiling Nederland wilde dit niet bevestigen. "Ik doe hier geen uitspraken over." [klik HIER om het bericht te lezen]

6) Frits Kroymans: ‘Vreselijk voor het personeel dat ontslagen is’

Nog geen uur na de opening van het testweekend Riva en Ferrari op de werf van Lengers Yachts in Muiden, was de eerste Ferrari California van zo’n kwart miljoen euro al verkocht. Een opgetogen Jos de Kleer van Kroymans Ferrari vertelde dit tegen De Telegraaf. Op het evenement kwamen 1500 genodigden af. [klik HIER om het bericht te lezen]

7) Hagel zorgt voor stevige korting op honderden nieuwe BMW’s

Een zware hagelbui in Zuid Limburg heeft eind juli gezorgd voor blikschade aan ongeveer zes- tot achthonderd BMW’s. Deze auto’s stonden klaar om aan de klanten uit te leveren. BMW Group Nederland zal deze auto’s niet meer als nieuw verkopen, maar deze inmiddels volledig herstelde auto’s, eenmalig aanbieden met een hagelkorting van vijftien procent over de netto nieuwprijs. [klik HIER om het bericht te lezen]

8) Frits Kroymans’ nieuwe zakenjet wel afgeleverd

Terwijl auto-importeur Kroymans op het randje van faillissement balanceert, kreeg eigenaar Frits Kroymans zelf pasgeleden nog een luxe straalvliegtuig van zeven miljoen dollar geleverd. Die jet was eerder besteld voor een van zijn andere bedrijven. [klik HIER om het bericht te lezen]

9) Tweeduizend auto’s Kroymans roesten weg haven R’dam

Zo’n negentienhonderd auto’s uit de voorraad van het failliete Kroymans staan weg te roesten in de Rotterdamse haven. Het betreft 1881 Cadillacs, Corvettes en Hummers. [klik HIER om het bericht te lezen]

10) Bugatti Veyron te water in Texas [mét filmpje]

Een man in Texas is met zijn Bugatti Veyron het water ingereden. Hij gaf de schuld aan een laagvliegende pelikaan en een gevallen mobiele telefoon. [klik HIER om het bericht te lezen]

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding