*Dubbelklik voor groot formaat afbeeldingen* 

1) Nederlandse Marloes Horst op Pirelli kalender 2010

Afgelopen week beleefde de Pirelli 2010 kalender zijn première in London. De fotograaf, Terry Richardson moest dit jaar met 11 fotomodellen naar Brazilië toe. [klik HIER om de fotogalerij nogmaals te bekijken]

2) Nog eenmaal Genève: de beursbabes

Afgezien van alle belangrijke mensen en alle prachtige auto’s had Genève wel degelijk ook het nodige aan ander interessant vertier te bieden. Sommige Nederlandse media deden hun beklag over het ontbreken van de traditionele beursbabes maar dat blijkt toch echt ten onrechte te zijn. AM stuurde zijn scout op pad en zie hier het bewijs. [klik HIER om de fotogalerij nogmaals te bekijken]

3) Foto’s persdag Salon van Genève

Op 3 en 4 maart waren de poorten in de Geneefse Palexpo open voor de pers. Crisis of niet, het was er weer hartstikke druk met tienduizend mediavertegenwoordigers van all over the world. [klik HIER om de fotogalerij nogmaals te bekijken]

4) Foto’s AutoRai 2009

Op 31 maart ging de AutoRai 2009 van start. De aanloop er naartoe was niet geheel zonder obstakels, maar met een geheel nieuwe opzet is het de organisatie toch gelukt om de beurs te redden. [klik HIER om de fotogalerij nogmaals te bekijken]

5) Dag 2 Autoprofessioneel Hardenberg: 6272 man

Ook gisteren was het weer druk op en rond de gangpaden van Autoprof Hardenberg. In totaal waren er 6272 bezoekers, precies tweehonderd minder dan in 2008. [klik HIER om de fotogalerij nogmaals te bekijken]