Gedurende de afgelopen dagen en weken was het automerk Saab doorlopend in het nieuws. In al die berichten kwam vaak het ‘Saab-gevoel’ of de ‘Saab-identiteit’ ter sprake.  Opmerkelijk, want al sinds 1993 is nauwelijks meer sprake van karakteristieke Saab-modellen. In dat jaar werd na vijftien jaar trouwe dienst de oer-Saab vervangen door de op GM-techniek (lees: Opel Vectra) gebouwde 900.

Gezien de vele emoties die de dreigende, op het laatste moment voorkomen sluiting van Saab heeft opgeroepen, is de AM-redactie op zoek naar (zelfgenomen) foto’s die het ‘Saab-gevoel’ of de ‘Saab-identiteit’ weergeven. De mooiste foto’s worden op de AM-website geplaatst. Een begeleidend kort tekstje, waarin u omschrijft wat uw Saab-gevoel is, wordt op prijs gesteld.

Klik rechts op de foto om alle ingestuurde foto’s in het groot weer te geven. Met de pijltjes links en rechts bladert u door de foto’s. U kunt uw beeldmateriaal sturen naar redactie@automobielmanagement.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding