Nieuw online automagazine: Driving-fun.com

Driving-fun.com – dat is de titel van een nieuw online automagazine.

Oprichters Peter Tunissen en Rico van Velzen begonnen Driving-fun.com op 1 februari 2006 als internetforum. Ze hadden die eerste dag vijftig bezoekers. In de loop der jaren is Driving-fun.com uitgegroeid tot een online community van autoliefhebbers. De site zou maandelijks meer dan 125 duizend keer bezocht. Daarmee zou ze volgens de oprichters behoren tot de top 5 van Nederlandse autosites.

Afgelopen weekeinde ging de vernieuwde website van Driving-fun.com in de lucht. De redactie bestaat uit zes leden, aangevuld met zo’n vijftien freelancers die op regelmatige basis hun medewerking verlenen. De crew bestaat uit professionele schrijvers en fotografen, maar ook mensen die hun sporen verdiend hebben in de autobranche. En twee coureurs uit de Dutch Supercar Challenge.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuw online automagazine: Driving-fun.com - Automobielmanagement.nl

Nieuw online automagazine: Driving-fun.com

Driving-fun.com – dat is de titel van een nieuw online automagazine.

Oprichters Peter Tunissen en Rico van Velzen begonnen Driving-fun.com op 1 februari 2006 als internetforum. Ze hadden die eerste dag vijftig bezoekers. In de loop der jaren is Driving-fun.com uitgegroeid tot een online community van autoliefhebbers. De site zou maandelijks meer dan 125 duizend keer bezocht. Daarmee zou ze volgens de oprichters behoren tot de top 5 van Nederlandse autosites.

Afgelopen weekeinde ging de vernieuwde website van Driving-fun.com in de lucht. De redactie bestaat uit zes leden, aangevuld met zo’n vijftien freelancers die op regelmatige basis hun medewerking verlenen. De crew bestaat uit professionele schrijvers en fotografen, maar ook mensen die hun sporen verdiend hebben in de autobranche. En twee coureurs uit de Dutch Supercar Challenge.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding