Twintig Hyundai Excellent Dealers

Tijdens een bijeenkomst in het Beatrix Theater in Utrecht heeft Hyundai de Excellent Dealers 2010 bekendgemaakt. Twintig dealers hebben de titel in de wacht gesleept.

Dat betekent dat ze constante, goede prestaties leveren op het gebied van klanttevredenheid en service. Importeur Greenib Car reikt de Awards al enkele jaren uit. De betreffende bedrijf moet excelleren in de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires, in combinatie met hoge scores op het gebied van service, klantvriendelijkheid en duidelijke communicatie over de bereikbaarheid en openingstijden. De praktijk wijst volgens de importeur uit dat een dealer die goed scoort bij zijn klanten ook goede verkoopresultaten boekt.

De Hyundai Excellent Dealers van 2010 zijn:

Autobedrijf Landegent b.v, Burgh Haamstede; Autobedrijf Bartelen Fijnaart b.v, Fijnaart;
Automobielbedrijf Poelenburg Heemskerk b.v, Heemskerk; Autobedrijf Peter Janssen, Weert; Herwers Hyundai b.v, Zutphen; Autobedrijf Van der Heijden b.v, Volkel/Uden; Dijksman Automobielbedrijven b.v, Katijk; Geenjaar Autobedrijf b.v, Leiden; Automobielbedrijf Van Zummeren b.v, Schaijk; Autobedrijf Leo van der Wel b.v, Bergschenhoek; Hyundai Ridderkerk b.v, Ridderkerk; Autobedrijf Deinum b.v, Blerick/Venlo; Van der Linden Groep Waddinxveen b.v, Waddinxveen; H-Point, Dordrecht; Tinholt Hyundai, Velserbroek; Garage van Dalen b.v, Vlaardingen; Autocenter Bulters b.v, Nijmegen; Cluistra Nieuwegein b.v, Nieuwegein; Autobedrijf Noteboom Rotterdam b.v, Rotterdam/Barendrecht; Auto Smolders Tilburg, Tilburg.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Autobedrijf Cluistra en medewerkers van harte gefeliciteerd met deze award.Zowel prive als zakelijk met Bosal zeer goede service.

Geplaatst door: Hans Smit op

Arie en je “Noteboom” team gefeliciteerd met deze award.

Geplaatst door: Akse Automotive Advies b.v. op

Michiel van H-Point en Arie van Noteboom, gefeliciteerd met het wederom winnen van deze award.

Geplaatst door: Paul Smaal op
Twintig Hyundai Excellent Dealers - Automobielmanagement.nl

Twintig Hyundai Excellent Dealers

Tijdens een bijeenkomst in het Beatrix Theater in Utrecht heeft Hyundai de Excellent Dealers 2010 bekendgemaakt. Twintig dealers hebben de titel in de wacht gesleept.

Dat betekent dat ze constante, goede prestaties leveren op het gebied van klanttevredenheid en service. Importeur Greenib Car reikt de Awards al enkele jaren uit. De betreffende bedrijf moet excelleren in de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires, in combinatie met hoge scores op het gebied van service, klantvriendelijkheid en duidelijke communicatie over de bereikbaarheid en openingstijden. De praktijk wijst volgens de importeur uit dat een dealer die goed scoort bij zijn klanten ook goede verkoopresultaten boekt.

De Hyundai Excellent Dealers van 2010 zijn:

Autobedrijf Landegent b.v, Burgh Haamstede; Autobedrijf Bartelen Fijnaart b.v, Fijnaart;
Automobielbedrijf Poelenburg Heemskerk b.v, Heemskerk; Autobedrijf Peter Janssen, Weert; Herwers Hyundai b.v, Zutphen; Autobedrijf Van der Heijden b.v, Volkel/Uden; Dijksman Automobielbedrijven b.v, Katijk; Geenjaar Autobedrijf b.v, Leiden; Automobielbedrijf Van Zummeren b.v, Schaijk; Autobedrijf Leo van der Wel b.v, Bergschenhoek; Hyundai Ridderkerk b.v, Ridderkerk; Autobedrijf Deinum b.v, Blerick/Venlo; Van der Linden Groep Waddinxveen b.v, Waddinxveen; H-Point, Dordrecht; Tinholt Hyundai, Velserbroek; Garage van Dalen b.v, Vlaardingen; Autocenter Bulters b.v, Nijmegen; Cluistra Nieuwegein b.v, Nieuwegein; Autobedrijf Noteboom Rotterdam b.v, Rotterdam/Barendrecht; Auto Smolders Tilburg, Tilburg.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Autobedrijf Cluistra en medewerkers van harte gefeliciteerd met deze award.Zowel prive als zakelijk met Bosal zeer goede service.

Geplaatst door: Hans Smit op

Arie en je “Noteboom” team gefeliciteerd met deze award.

Geplaatst door: Akse Automotive Advies b.v. op

Michiel van H-Point en Arie van Noteboom, gefeliciteerd met het wederom winnen van deze award.

Geplaatst door: Paul Smaal op