Ook tweede dag Autoprof Gorinchem 2010 goed bezocht

Net als de dinsdag heeft ook de tweede dag van Autoprof Gorinchem qua bezoekersaantallen geplust ten opzichte vorig jaar.

De toename was weliswaar te verwaarlozen, zeker procentueel gezien, maar hij was er wel: 6135 nu tegen 6123 vorig jaar. Eergisteren kwamen 4244 bezoekers naar de Evenementenhal, hetgeen eveneens iets meer was (26) dan in 2009. "Uiteraard is dit geen spectaculaire groei", zegt organisator Geert Huising. "Anderzijds zegt het wel dat de belangstelling voor onze beurs ook na een vol crisisjaar nog steeds overeind staat."

Huising is eveneens content over de kwaliteit van de bezoeker. "Weinig tot geen familie die alleen voor de gezelligheid meekomt maar echt degenen die werken bij het autobedrijf of er de beslisser zijn. Ik proef dat ook uit reacties van de exposanten. En als dat een graadmeter mag zijn: ik had het woensdag erg rustig met mijn telefoon. Voor mij is dat een teken dat de deelnemers het erg druk hadden op de stand."

Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem beleeft vandaag zijn slotdag. De beurs begint om 15.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ook tweede dag Autoprof Gorinchem 2010 goed bezocht - Automobielmanagement.nl

Ook tweede dag Autoprof Gorinchem 2010 goed bezocht

Net als de dinsdag heeft ook de tweede dag van Autoprof Gorinchem qua bezoekersaantallen geplust ten opzichte vorig jaar.

De toename was weliswaar te verwaarlozen, zeker procentueel gezien, maar hij was er wel: 6135 nu tegen 6123 vorig jaar. Eergisteren kwamen 4244 bezoekers naar de Evenementenhal, hetgeen eveneens iets meer was (26) dan in 2009. "Uiteraard is dit geen spectaculaire groei", zegt organisator Geert Huising. "Anderzijds zegt het wel dat de belangstelling voor onze beurs ook na een vol crisisjaar nog steeds overeind staat."

Huising is eveneens content over de kwaliteit van de bezoeker. "Weinig tot geen familie die alleen voor de gezelligheid meekomt maar echt degenen die werken bij het autobedrijf of er de beslisser zijn. Ik proef dat ook uit reacties van de exposanten. En als dat een graadmeter mag zijn: ik had het woensdag erg rustig met mijn telefoon. Voor mij is dat een teken dat de deelnemers het erg druk hadden op de stand."

Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem beleeft vandaag zijn slotdag. De beurs begint om 15.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding