Beroemde Ferrari uit cultfilm staat te koop

Goed nieuws voor fans van de jaren ’80 film Ferris Bueller’s Day Off: een replica van de bekende Ferrari uit de film staat te koop.

In Ferris Bueller’s Day Off haalt de tiener Ferris een vriend over de Ferrari van diens vader te stelen en lol te maken rondom Chicago. Uiteindelijk komt de auto tot een noodlottig eind in een poging de kilometerteller naar beneden bij te stellen.

De gecrashde auto was slechts een model en de replica van de Ferrari 250GT Spyder California wordt nu in uitstekende conditie geveild. De wagen is zeldzaam: tussen 1958 en 1963 werden er maar 100 exemplaren geproduceerd.

Bonham’s Collector’s zal de Spyder California op 19 april in Londen veilen. Geschat wordt dat de auto tussen de 30.000 en 40.000 pond zal opbrengen. Onderstaand filmpje toont de Ferrari in actie. Klik HIER voor de hele catalogus van de veiling.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Beroemde Ferrari uit cultfilm staat te koop - Automobielmanagement.nl

Beroemde Ferrari uit cultfilm staat te koop

Goed nieuws voor fans van de jaren ’80 film Ferris Bueller’s Day Off: een replica van de bekende Ferrari uit de film staat te koop.

In Ferris Bueller’s Day Off haalt de tiener Ferris een vriend over de Ferrari van diens vader te stelen en lol te maken rondom Chicago. Uiteindelijk komt de auto tot een noodlottig eind in een poging de kilometerteller naar beneden bij te stellen.

De gecrashde auto was slechts een model en de replica van de Ferrari 250GT Spyder California wordt nu in uitstekende conditie geveild. De wagen is zeldzaam: tussen 1958 en 1963 werden er maar 100 exemplaren geproduceerd.

Bonham’s Collector’s zal de Spyder California op 19 april in Londen veilen. Geschat wordt dat de auto tussen de 30.000 en 40.000 pond zal opbrengen. Onderstaand filmpje toont de Ferrari in actie. Klik HIER voor de hele catalogus van de veiling.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding