Athlon Car Lease organiseert 3Athlon event voor haar leaserijders

Zaterdag 29 en zondag 30 mei 2010 organiseert Athlon Car Lease voor haar leaserijders de Athlon Car Lease 3Athlon ofwel The Ultimate Mobility Experience.

Tijdens het event op het Almeerderstrand kunnen bezoekers deelnemen aan een combinatie van drie activiteiten rondom duurzame mobiliteit.

De 3Athlon wordt een jaarlijks terugkomend fenomeen. Tijdens het event wordt er geen gebruik gemaakt van benzine of diesel maar van alternatieve krachtbronnen. Athlon Car Lease wil laten zien dat met die ook spanning, sensatie en snelheid kunnen brengen. De deelnemers kunnen kiezen uit een aantal sportieve en snelle activiteiten waarbij duurzame mobiliteit centraal staat.

Er worden meerdere elektrische auto’s tentoongesteld. Deelnemers kunnen hier informatie vragen over duurzaamheid en de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden.

Ook kunnen de deelnemers meedoen aan de wedstrijd ‘zo zuinig mogelijk rijden’ door middel van rij-simulatoren. Zij krijgen gelijk feedback over hun rijstijl en worden hierover geadviseerd, zodat zij een nog zuinigere en veiligere rijstijl kunnen ontwikkelen. Deelnemers die het zuinigst rijden worden uiteraard beloond en krijgen een hybride auto te leen voor een weekend.

Athlon Car Lease verwacht meer belangstelling dan het aantal plaatsen dat men kan bieden. Een officiële loting bepaalt uiteindelijk wie deelneemt aan dit evenement. Alle leaserijders krijgen na 14 mei persoonlijk bericht of zij ingeloot zijn of niet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Athlon Car Lease organiseert 3Athlon event voor haar leaserijders - Automobielmanagement.nl

Athlon Car Lease organiseert 3Athlon event voor haar leaserijders

Zaterdag 29 en zondag 30 mei 2010 organiseert Athlon Car Lease voor haar leaserijders de Athlon Car Lease 3Athlon ofwel The Ultimate Mobility Experience.

Tijdens het event op het Almeerderstrand kunnen bezoekers deelnemen aan een combinatie van drie activiteiten rondom duurzame mobiliteit.

De 3Athlon wordt een jaarlijks terugkomend fenomeen. Tijdens het event wordt er geen gebruik gemaakt van benzine of diesel maar van alternatieve krachtbronnen. Athlon Car Lease wil laten zien dat met die ook spanning, sensatie en snelheid kunnen brengen. De deelnemers kunnen kiezen uit een aantal sportieve en snelle activiteiten waarbij duurzame mobiliteit centraal staat.

Er worden meerdere elektrische auto’s tentoongesteld. Deelnemers kunnen hier informatie vragen over duurzaamheid en de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden.

Ook kunnen de deelnemers meedoen aan de wedstrijd ‘zo zuinig mogelijk rijden’ door middel van rij-simulatoren. Zij krijgen gelijk feedback over hun rijstijl en worden hierover geadviseerd, zodat zij een nog zuinigere en veiligere rijstijl kunnen ontwikkelen. Deelnemers die het zuinigst rijden worden uiteraard beloond en krijgen een hybride auto te leen voor een weekend.

Athlon Car Lease verwacht meer belangstelling dan het aantal plaatsen dat men kan bieden. Een officiële loting bepaalt uiteindelijk wie deelneemt aan dit evenement. Alle leaserijders krijgen na 14 mei persoonlijk bericht of zij ingeloot zijn of niet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding