Nederlander laat Geert Wilders met pech staan

Als je Nederlandse automobilisten vraagt een BN’er te noemen die men zou laten staan als-ie met pech langs de snelweg stond, wordt PVV-leider Geert Wilders het meest genoemd. Hij wordt gevolgd door Gordon en Jan-Peter Balkenende.

Dat blijkt uit onderzoek onder tweeënhalfduizend respondenten, uitgevoerd door onderzoeksbureau MeMo2 in opdracht van verzekeraar Ditzo. Ditzo liet het onderzoek doen ter gelegenheid van de introductie van zijn Prepaid Pechhulp, bedoeld voor de ongeveer twee miljoen autobezitters die zich ervan bewust zijn dat ze maar heel zelden pech hebben. Ditzo stapt hiermee als eerste pechhulpverlener af van de abonnementstructuur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Goedendag,
Kan je nagaan hoe ziek nederland is dat je een man laat staan die probeert nderland weer op de rit te krijgen en die met volle overtuiging en daadkract inzet met gevaar voor eigen leven!!Dit zegt toch wat over nederland.Succes

Geplaatst door: van der voorn op

Doe goed en zie niet om!

Geplaatst door: Frank Vogel op

Maar goed dat 4 miljoen Echte Nederlanders Wilders wel zouden helpen. Leve Premier Wilders!!!

Geplaatst door: van Lammeren op

even bij de les blijven van Lammeren, hooguit 2 miljoen walgelijke Nederlanders.

Geplaatst door: Truus op
Nederlander laat Geert Wilders met pech staan - Automobielmanagement.nl

Nederlander laat Geert Wilders met pech staan

Als je Nederlandse automobilisten vraagt een BN’er te noemen die men zou laten staan als-ie met pech langs de snelweg stond, wordt PVV-leider Geert Wilders het meest genoemd. Hij wordt gevolgd door Gordon en Jan-Peter Balkenende.

Dat blijkt uit onderzoek onder tweeënhalfduizend respondenten, uitgevoerd door onderzoeksbureau MeMo2 in opdracht van verzekeraar Ditzo. Ditzo liet het onderzoek doen ter gelegenheid van de introductie van zijn Prepaid Pechhulp, bedoeld voor de ongeveer twee miljoen autobezitters die zich ervan bewust zijn dat ze maar heel zelden pech hebben. Ditzo stapt hiermee als eerste pechhulpverlener af van de abonnementstructuur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Goedendag,
Kan je nagaan hoe ziek nederland is dat je een man laat staan die probeert nderland weer op de rit te krijgen en die met volle overtuiging en daadkract inzet met gevaar voor eigen leven!!Dit zegt toch wat over nederland.Succes

Geplaatst door: van der voorn op

Doe goed en zie niet om!

Geplaatst door: Frank Vogel op

Maar goed dat 4 miljoen Echte Nederlanders Wilders wel zouden helpen. Leve Premier Wilders!!!

Geplaatst door: van Lammeren op

even bij de les blijven van Lammeren, hooguit 2 miljoen walgelijke Nederlanders.

Geplaatst door: Truus op