Nissan genomineerd voor Webby

Nissan is genomineerd voor een Webby award, de “Oscar” voor websites.

Het gaat om een nominatie voor een mobiel social network gericht op skiërs. Met de speciale iPhone app kan de gebruiker onder andere 3D kaarten van zijn ski gebied bekijken, of zelfs de eigen afdaling live opnemen en delen via Facebook. Nissan’s website werd genomineerd in de categorie Best Mobile Social Networking.

De autofabrikant is in het gezelschap van grote namen: zo maakt onder andere Twitter kans op een award en sleepte  de New York Times zelf veertien nominaties in de wacht. 14 juni worden de Webby’s uitgereikt.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nissan genomineerd voor Webby - Automobielmanagement.nl

Nissan genomineerd voor Webby

Nissan is genomineerd voor een Webby award, de “Oscar” voor websites.

Het gaat om een nominatie voor een mobiel social network gericht op skiërs. Met de speciale iPhone app kan de gebruiker onder andere 3D kaarten van zijn ski gebied bekijken, of zelfs de eigen afdaling live opnemen en delen via Facebook. Nissan’s website werd genomineerd in de categorie Best Mobile Social Networking.

De autofabrikant is in het gezelschap van grote namen: zo maakt onder andere Twitter kans op een award en sleepte  de New York Times zelf veertien nominaties in de wacht. 14 juni worden de Webby’s uitgereikt.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding